ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ι. ΔΑΡΙΒΕΡΗ "Το «Μουστάκα – Τζιώτη», δεν έχει αποχαρακτηριστεί, δεν έχει τις απαιτούμενες άδειες και δεν ανήκει ιδιοκτησιακά στο Δήμο!!" (ακούστε)

Ένα βήμα πιο πέρα το πήγε η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, η οποία στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει τα 30.000 ευρώ....

 

.......περίπου που δαπανώνται στις εργασίες για την ανακατασκευή του χώρου του γηπέδου «Μουστάκα – Τζιώτη», ο οποίος χώρος δεν έχει αποχαρακτηριστεί, δεν έχει τις απαιτούμενες άδειες και δεν ανήκει ιδιοκτησιακά στο Δήμο, ανέφερε στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του Οργανισμού, πως «και άλλοι αθλητικοί χώροι στο Δήμο Χαλκιδέων λειτουργούν και χρησιμοποιούνται, χωρίς να έχουν τις σωστές και ίσως απαιτούμενες άδειες». Μάλιστα υπήρξαν μέλη του ΔΣ που συμφώνησαν μαζί της.

Η Δημοτική Σύμβουλος Ιωάννα Δαριβέρη, η οποία είχε καταθέσει σχετικά ερωτήματα για το «Μουστάκα – Τζιώτη» στην Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ (Δείτε εδώ όσα είχε αναφέρει στην επιστολή της η Ιωάννα Δαριβέρη https://www.eviatoday.news/2021/03/blog-post_43.html) , μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

Εξέφρασε τον προβληματισμό της μετά τα όσα υποστήριξε η κ.Αϊδίνη και έχει ζητήσει να κατατεθούν στην επόμενη συνεδρίασης του ΔΣ, όλα τα στοιχεία για τους αθλητικούς χώρους που λειτουργούν χωρίς σωστή αδειοδότηση.

Σχετικά με το Γήπεδο «Μουστάκα – Τζιώτη», η κ.Δαριβέρη κρατά τις επιφυλάξεις της για τη χρήση του, εφόσον ακόμα δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες άδειες.

Ακούστε την

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου