Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Δ. ΚΑΡΒΕΛΗΣ "Μήνυση κατά του Δήμου και υπαλλήλων για το εργο Στυρών & Αμαρυνθίων!" (ακούστε)

Μήνυση κατά πάντων υπευθύνων κατέθεσε στον Εισαγγελέα ο Δημ Καρβέλης για την υπόθεση του εργου Στύρων-Αμαρυνθίων!

 

Την ενέργεια αυτή είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του στο ΡΑΔΙΟ1 δεδομένου οτι ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ αλλά ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ για τους πολίτες.

Δες τε εδώ....

https://www.eviatoday.news/2021/03/blog-post_82.html#more

 Στο περιεχόμενο της μήνυσης και τι αυτή στοχεύει μίλησε στον Μάνο Παπαμακάριο ο Δημ. Καρβέλης.... 

Ακούστε...

 

ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΤΗΣ ΜΥΝΗΣΗΣ

"Επειδή οι τεχνικές εκθέσεις που έχουν συνταχθεί, εγκριθεί και συνυπογραφεί από τους δεύτερη, τρίτο και τέταρτη των αναφερομένων μεταβάλλουν χωρίς καμία έγκριση το προβλεπόμενο σχέδιο πόλης. Προσέτι ελαττώνουν κατά 7 μ. το πλάτος της οδού Στύρων ενώ ταυτόχρονα επεκτείνουν την ασφαλτόστρωση της επί σειρά ετών μη ανοιγείσας οδού Αμαρυνθίων η οποία (ασφαλτόστρωση) καταλαμβάνει πλέον και τμήμα της κεντρικής οδού Στύρων.

Επειδή ο πρώτος των αναφερόμενων προσώπων τυγχάνει Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων.

Επειδή οι επιβλέποντες μηχανικοί του έργου έχουν εξίσου ευθύνη καθώς έχουν τις τεχνικές γνώσεις να αντιληφθούν την τροποποίηση του σχεδίου πόλης εις βάρος του δικαιώματος ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών στην οδό.

Επειδή θα πρέπει να διερευνηθεί από την Εισαγγελία σας η νομιμότητα των αποφάσεων για το συγκεκριμένο έργο καθώς και των τεχνικών εκθέσεων που τις συνοδεύουν.

Επειδή από μία απλή επισκόπηση των φωτογραφιών και των τεχνικών περιγραφών προκύπτει η αυθαίρετη μεταβολή του σχεδίου πόλεως και ο κίνδυνος για τους διερχόμενους είτε με όχημα είτε πεζούς πολίτες.

Επειδή τυγχάνουμε πολίτες της Χαλκίδας και ιδιοκτήτες επιχείρησης στεγασμένης επί της οδού Στύρων έχουμε έννομο συμφέρον να προχωρήσουμε στην παρούσα μηνυτήρια αναφορά.

Επειδή τυγχάνουμε φορείς του δικαιώματος χρήσης της κοινόχρηστης οδού Στύρων το συνολικό πλάτος της οποίας τυγχάνει 18 μέτρα.

Επειδή το πλάτος αυτό μειώθηκε εξαιτίας αποφάσεων του Τμήματος Εκτέλεσης Νέων Έργων και Μελετών με την εισήγηση για κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης κάθετου στην οδό Στύρων και την διενέργεια πρόσθετων εργασιών επί της οδού Αμαρυνθίων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει χρήση του αντίστοιχου τμήματος της οδού που μειώθηκε.

Επειδή έχουμε έννομο συμφέρον στα πλαίσια της προστασίας των εννόμων συμφερόντων μας να καταθέσουμε ενώπιον Σας την παρούσα μηνυτήρια αναφορά μας.

                              ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

και με ρητή επιφύλαξη κάθε ετέρου νομίμου δικαιώματος μας.                                                    

 ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ

Όπως διενεργηθεί κατεπειγόντως κάθε νόμιμη πράξη από Εσάς, με την κατεπείγουσα κλήση όλων των εμπλεκομένων υπευθύνων των αρμοδίων όπως αυτοί αναφέρονται στην παρούσα μηνύτηρια αναφορά καθώς και όσων τυχόν άλλων θα προκύψουν και σε κάθε περίπτωση να διερευνηθεί το ως άνω ζήτημα για κάθε τυχόν ποινική ευθύνη εις βάρος των άνω αναφερόμενων προσώπων οι οποίοι συνέταξαν, συνεπέγραψαν και ενέκριναν τεχνικές εκθέσεις που αλλοιώνουν το σχέδιο πόλης και μειώνουν το πλάτος της οδού Στύρων καθώς και μηχανικών που εκτέλεσαν το επίδικο έργο με αποτέλεσμα να υφίσταται κίνδυνος ατυχήματος για τους διερχόμενους οδηγούς και κατ’ επέκταση για το δημόσιο συμφέρον."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου