ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

ΥΔΡΕΥΣΗ ΛΙΧΑΔΑΣ "Αυτεπάγγελτη δίωξη από Εισαγγελέα, κατά παντός υπευθύνου!!"


Ηδη άρχισαν να καταφθάνουν οι προσκλήσεις για τον Ανακριτή....


Ητο αναμενόμενο και δεν άργησε, λαμβανομένων των συνθηκών του κορονοιού και της υπολειτουργίας των Δικαστηρίων, προφανώς από την σοβαρότητα του αδικήματος και με βάσει την νομοθεσία που υπάρχει.

"Ελατήριο" για τον Εισαγγελέα ήταν μία επιστολή που του κοινοποιήθηκε και αναφέρετο στο σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια και που είχαμε δημοσιεύσει στις 7/1/2021.

Δείτε εδώ... https://www.eviatoday.news/2021/01/blog-post_16.html

Στην επιστολή αναφέρονται ολοι οι νόμοι που παραβιάζονται ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΟΒΑΡΑ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ λόγω της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ και ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ!!

Νά σημειωθεί οτι μεταγενέστερα της επίμαχης επιστολής ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ και ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ στην Εισαγγελία Χαλκίδος, για το περιεχόμενο της οποίας θα ασχοληθούμε αναλυτικά σε συντομο χρονικό διάστημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου