Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Εφυγε ο Δήμαρχος των ..Εργων, η "Μέλισσα" που αφησε εντονο το στίγμα της στη Χαλκίδα! Καλό ταξίδι Δήμαρχε... (ακούστε)

Ακόμη και το ..σήμα της παράταξης του Σπανού, η Μέλισσα, περιέγραφε ακριβώς αυτό που θα συνέβαινε στη συνέχεια!!



Απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Χαλκιδέων, Γιάννης Σπανός το πρωί της Πέμπτης, μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

Έντονη προσωπικότητα, ιδιαίτερη πολιτική φυσιογνωμία, που άφησε τη σφραγίδα του στην πόλη της Χαλκίδας. Οραματιστής, αυστηρός, αλλά και δίκαιος με τους συνεργάτες του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Παρασκευή 16 Απριλίου, στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Χαλκίδας, όπου η σορός του θα βρίσκεται από τις 12 το μεσημέρι.

Σε ένδειξη πένθους, αύριο θα παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων και των Νομικών Προσώπων.

Ο Γιάννης Σπανός γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1938. Διετέλεσε Δημοτικός σύμβουλος Χαλκίδας από το 1964, εξελέγη δήμαρχος της πόλης το 1975 και παρέμεινε στο αξίωμα μέχρι το 1985, που εισήλθε στο Κοινοβούλιο. Ήταν και πάλι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 1994.

Ο πρώην Δήμαρχος, Μπάμπης Μανιάτης μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, για τον Γιάννη Σπανό, και θυμήθηκε χαρακτηριστικές στιγμές από τη συνεργασία τους.

Στην τελευταία του θητεία του Γιάννη Σπανού στο Δήμο Χαλκίδας, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του, ο Τηλέμαχος Ζήκος, που τότε ξεκινούσε την πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση και αργότερα διετέλεσε αντιδήμαρχος για πολλά χρόνια.

Ο Τηλέμαχος Ζήκος μοιράστηκε τη δική του εμπειρία από τη συνεργασία του με τον Γιάννη Σπανό, μιλώντας στο Ράδιο 1.

Ακούστε τί είπαν

 

 

Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια, για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Χαλκιδέων και βουλευτή Εύβοιας, Γιάννη Σπανού. 

Μία ακόμα μεγάλη απώλεια για την αυτοδιοικητική οικογένεια.

Οι πολίτες της Χαλκίδας και της Εύβοιας θα τον θυμούνται για την προσφορά του στα κοινά της πόλης μας και του νομού μας.

Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του.

Με τιμή

Δ. Αναγνωστάκης

πρ. Δήμαρχος Χαλκιδέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου