Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Σοφία Μορφίδου "Πλέον οι ξεναγοί είμαστε άποροι" (ακούστε)

Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα προχωρά ο κλάδος των ξεναγών, αναμένοντας τις ανακοινώσεις περί πρωτοκόλλων ενόψει ανοίγματος του τουρισμού τον Μάη. 

 

Ενώ η οικονομική στήριξη που έχουν λάβει τον τελευταίο χρόνο, οπότε και έχουν αποκλειστεί από τους χώρους εργασίας, είναι ελάχιστη.

«Πλέον είμαστε άποροι. Λυπάμαι που το λέω, όμως ο κλάδος μας όπως και άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι συνυφασμένοι με τον τουρισμό, έχουμε πληγεί πολλαπλά και δεν διαφαίνεται φως στο τούνελ ενόψει καλοκαιρινής περιόδου», δήλωσε η Σοφία Μορφίδου, ξεναγός στο επάγγελμα, η οποία μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

Η κ.Μορφίδου αναφέρθηκε στα προβλήματα των ξεναγών, που έχουν ξεχαστεί από την κυβέρνηση, καθώς και στη συνάντηση που κατάφεραν να έχουν με την υφυπουργό τουρισμού, την περασμένη Παρασκευή.

Ακούστε την

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου