Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Γ. ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ "Απαράδεκτο το γεγονός ότι χρήσιμοι χώροι του Νοσοκομείου και απαραίτητοι, χρησιμοποιήθηκαν αναίτια από τον Διοικητή για να μεταφέρει τα γραφεία του!!" (ακούστε)

 

Άγνωσται αι ...βουλαί του κυρίου Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, ο οποίος προχώρησε σε παρεμβάσεις στο καινούργιο, σύγχρονο κτίριο, προκειμένου να μεταφέρει τα γραφεία του σε άλλο χώρο. 

 

Και μάλιστα καταστρέφοντας στην ουσία το φουαγιέ του Αμφιθεάτρου αλλά και τη βιβλιοθήκη, προκειμένου να τα μετατρέψει σε γραφεία της Διοίκησης. Όταν ο ίδιος έδινε εντολή πριν έξι μήνες περίπου, οπότε και λειτούργησε το νέο Νοσοκομείο, στο προσωπικό, να μην προβούν σε καμία έστω και ελάχιστη παρέμβαση στις κτιριακές εγκαταστάσεις!

Η μεταφορά των γραφείων του Διοικητή έχει γίνει εδώ και ένα 20ήμερο, με τους προηγούμενους χώρους πλέον να είναι κενοί και κλειστοί.

Παρά το γεγονός ότι το Σωματείο εργαζομένων με επιστολή του από 8 Φεβρουαρίου, ζητά ενημέρωση για τους λόγους αυτής της κίνησης του Διοικητή, δεν έχει λάβει ακόμα καμία απάντηση. Μάλιστα, το Σωματείο έχει απευθυνθεί για το θέμα και στο Υπουργείο Υγείας και την 5 ΥΠΕ, χωρίς όμως ανταπόκριση.

Ο Γιάννης Αγγελάτος, μέλος του Σωματείου Εργαζομένων, μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, χαρακτηρίζοντας «
απαράδεκτο το γεγονός ότι χρήσιμοι χώροι του Νοσοκομείου και απαραίτητοι, χρησιμοποιήθηκαν αναίτια από τον Διοικητή για να μεταφέρει τα γραφεία του, τη στιγμή που όχι μόνο υπήρχαν γραφεία, αλλά ήταν σύγχρονα και καινούργια, αφού μιλάμε για το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Δαπανήθηκαν χιλιάδες ευρώ σε εργασίες, που δεν ξέρουμε αν νομιμοποιείται να κάνει η διοίκηση».

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου