Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Γ. ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ "Απαράδεκτο το γεγονός ότι χρήσιμοι χώροι του Νοσοκομείου και απαραίτητοι, χρησιμοποιήθηκαν αναίτια από τον Διοικητή για να μεταφέρει τα γραφεία του!!" (ακούστε)

 

Άγνωσται αι ...βουλαί του κυρίου Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, ο οποίος προχώρησε σε παρεμβάσεις στο καινούργιο, σύγχρονο κτίριο, προκειμένου να μεταφέρει τα γραφεία του σε άλλο χώρο. 

 

Και μάλιστα καταστρέφοντας στην ουσία το φουαγιέ του Αμφιθεάτρου αλλά και τη βιβλιοθήκη, προκειμένου να τα μετατρέψει σε γραφεία της Διοίκησης. Όταν ο ίδιος έδινε εντολή πριν έξι μήνες περίπου, οπότε και λειτούργησε το νέο Νοσοκομείο, στο προσωπικό, να μην προβούν σε καμία έστω και ελάχιστη παρέμβαση στις κτιριακές εγκαταστάσεις!

Η μεταφορά των γραφείων του Διοικητή έχει γίνει εδώ και ένα 20ήμερο, με τους προηγούμενους χώρους πλέον να είναι κενοί και κλειστοί.

Παρά το γεγονός ότι το Σωματείο εργαζομένων με επιστολή του από 8 Φεβρουαρίου, ζητά ενημέρωση για τους λόγους αυτής της κίνησης του Διοικητή, δεν έχει λάβει ακόμα καμία απάντηση. Μάλιστα, το Σωματείο έχει απευθυνθεί για το θέμα και στο Υπουργείο Υγείας και την 5 ΥΠΕ, χωρίς όμως ανταπόκριση.

Ο Γιάννης Αγγελάτος, μέλος του Σωματείου Εργαζομένων, μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, χαρακτηρίζοντας «
απαράδεκτο το γεγονός ότι χρήσιμοι χώροι του Νοσοκομείου και απαραίτητοι, χρησιμοποιήθηκαν αναίτια από τον Διοικητή για να μεταφέρει τα γραφεία του, τη στιγμή που όχι μόνο υπήρχαν γραφεία, αλλά ήταν σύγχρονα και καινούργια, αφού μιλάμε για το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Δαπανήθηκαν χιλιάδες ευρώ σε εργασίες, που δεν ξέρουμε αν νομιμοποιείται να κάνει η διοίκηση».

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου