Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Γ. ΤΣΟΥΡΤΟΣ "Δήμος Χαλκίδας δεν είναι μόνο η παραλία της πόλης, και το κέντρο της" (ακούστε)

Απογοητευτική τουλάχιστον, είναι η εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή της Ανθηδόνας αναφορικά με την καθαριότητα. 

 

Βουνά σκουπίδια, μπάζα, κλαδιά, ασυνείδητοι έχουν πετάξει ακόμα και στον παραλιακό δρόμο, ενώ η διεύθυνση καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων εμφανίζει σημάδια είτε αδιαφορίας είτε ανικανότητας. Σε κάθε περίπτωση οι κάτοικοι αισθάνονται Β’ κατηγορίας.

Το πρόβλημα με την καθαριότητα, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε και αυξάνεται ο πληθυσμός της περιοχής, επισημαίνει ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανθηδόνας, Γιάννης Τσούρτος, ο οποίος μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

«Δήμος Χαλκίδας δεν είναι μόνο η παραλία της πόλης, και το κέντρο της. Δεν γίνεται να έχουμε κοινότητες δύο ταχυτήτων. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή αντιμετωπίζουμε μεγαλύτερο πρόβλημα με τα σκουπίδια. Έχω προτείνει λύσεις στην αρμόδια υπηρεσία και περιμένω απ’ όλους να σκύψουν πάνω στο πρόβλημα για ουσιαστικό αποτέλεσμα. Πέρυσι δείξαμε μια ανοχή, γιατί η Δημοτική Αρχή είχε μόλις αναλάβει. Όμως φέτος, είναι γνώστες του θέματος και περιμένουμε καλύτερη αντιμετώπιση. Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση με τα σκουπίδια», δήλωσε ο Γιάννης Τσούρτος.

Ακούστε τον

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου