Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

Τάνια Αυλωνίτη "Υπάρχουν κάτοικοι - πληγέντες, που ξεχειμώνιασαν χωρίς θέρμανση στο Ληλάντιο" (ακούστε)

Ενώ εξακολουθούν να ζουν με το φόβο μιας νέας ενδεχόμενης καταστροφής από πλημμύρα του Λήλαντα.....

 

.....τα αλληλοσυγχαρίκια για το πόσο αποτελεσματικά ο Δήμος πάλεψε «να επιστρέψει η ζωή των ανθρώπων στην κανονικότητα» δεν έλειπαν από την τηλεσύσκεψη για τους πληγέντες του Ληλάντιου, όμως οι κάτοικοι αισθάνονται να μην τους λαμβάνουν υπόψη οι τοπικές αρχές και η πολιτεία.

 «Υπάρχουν κάτοικοι - πληγέντες, που ξεχειμώνιασαν χωρίς θέρμανση, αφού δεν μπόρεσαν λόγω κόστους να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο σπίτι τους, άλλοι τα εγκατέλειψαν», δήλωσε το μέλος της Επιτροπής Πληγέντων Ληλαντίου, Τάνια Αυλωνίτη, η οποία μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

Ακούστε την

 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου