Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

ΕΡΓΟ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με 11 παρατάσεις και παράνομη διαδικασία από τον Δήμο!! (ακούστε)

Ψήφισε θετικά και η Αντιπολίτευση αντί να στείλει το θέμα στον Εισαγγελέα!!

 

Πρόκειται για το έργο της ανάπλασης της πλατείας της Δροσιάς που αφού έχει τελειώσει και ο εργολάβος έχει πληρωθεί, όπως έχει δηλώσει ο Βασ. Γουρνής , στο δημοτικό συμβούλιο έρχονται συνεχώς (11) "πλαστά" αιτήματα παρατάσεων από τον εργολάβο του έργου που "ψευδώς" βεβαιώνει και εισηγείται η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου και ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ψηφίζεται από το Δημοτικό συμβούλιο!!

Τό έργο είχε ενταχθεί από τον Μάιο του '19 στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, ομως η νέα δημοτική αρχή μετέφερε την χρηματοδότηση του σε πρόγραμμα της Αναπτυξιακής της Περιφέρειας!

Συνεπώς ο εργολάβος του έργου θα έπρεπε να πληρωθεί από τα χρήματα της Αναπτυξιακής και όχι από χρήματα του Δήμου, που όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν κατατεθεί στον Δήμο!!

Ομως η νέα Δημοτική αρχή "ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ" πλήρωσε τον εργολάβο από χρήματα του Δήμου, όμως αντί να κλείσει και τυπικά την εργολαβία ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΛΑΣΤΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΗ, περιμένοντας τα χρήματα, αφού ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ...ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ!!

Ακούστε τι λέει ο Βασ. Καθαροσπόρης που όμως ψήφισε "ναι" και αυτός, καθώς επίσης "δείτε το αίτημα του εργολάβου που ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ζητά την 11η παράταση του έργου!!  


 

 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ....
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου