Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021

ΕΡΓΟ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με 11 παρατάσεις και παράνομη διαδικασία από τον Δήμο!! (ακούστε)

Ψήφισε θετικά και η Αντιπολίτευση αντί να στείλει το θέμα στον Εισαγγελέα!!

 

Πρόκειται για το έργο της ανάπλασης της πλατείας της Δροσιάς που αφού έχει τελειώσει και ο εργολάβος έχει πληρωθεί, όπως έχει δηλώσει ο Βασ. Γουρνής , στο δημοτικό συμβούλιο έρχονται συνεχώς (11) "πλαστά" αιτήματα παρατάσεων από τον εργολάβο του έργου που "ψευδώς" βεβαιώνει και εισηγείται η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου και ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ψηφίζεται από το Δημοτικό συμβούλιο!!

Τό έργο είχε ενταχθεί από τον Μάιο του '19 στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, ομως η νέα δημοτική αρχή μετέφερε την χρηματοδότηση του σε πρόγραμμα της Αναπτυξιακής της Περιφέρειας!

Συνεπώς ο εργολάβος του έργου θα έπρεπε να πληρωθεί από τα χρήματα της Αναπτυξιακής και όχι από χρήματα του Δήμου, που όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν κατατεθεί στον Δήμο!!

Ομως η νέα Δημοτική αρχή "ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ" πλήρωσε τον εργολάβο από χρήματα του Δήμου, όμως αντί να κλείσει και τυπικά την εργολαβία ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΛΑΣΤΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΗ, περιμένοντας τα χρήματα, αφού ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ...ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ!!

Ακούστε τι λέει ο Βασ. Καθαροσπόρης που όμως ψήφισε "ναι" και αυτός, καθώς επίσης "δείτε το αίτημα του εργολάβου που ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ζητά την 11η παράταση του έργου!!  


 

 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ....
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου