Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021

ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ "Στις ..καλένδες το έργο λόγω έλλειψης χρηματοδότησης" λέει ο υπουργός!! (ακούστε)

Παρά τα όσα fake news έχουν κυκλοφορήσει οτι "δημοπρατείται οσονούπω η Παράκαμψη της Χαλκίδας" ο υπουργός είπε "σκληρές αλήθειες"....

 

Απαντώντας σε ερώτηση του Μ. Χατζηγιαννάκη ο Κ. Καραμανλής είπε ότι "η Ευρωπαική Ενωση απέριψε κάθε χρηματοδότηση του έργου, λόγω προβλημάτων στις μελέτες και την σκοπιμότητα του έργου" και ότι "γίνονται προσπάθειες να προσαρμόσουν τα δεδομένα σε αυτά που ζητάνε οι Βρυξέλλες και οι Τεχνικοί Σύμβουλοι και αν αυτό επιτευχθεί και πετύχει το Υπουργείο την έγκριση της χρηματοδότησης τότε υπάρχει πιθανότητα να δημοπρατηθεί εντός του 2022"!!

Πάντως ξεκαθάρισε ότι στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων δεν υπάρχει περίπτωση να ενταχθεί...

Ακούστε τις απαντήσεις του Κ. Καραμανλή....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου