ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ "Στις ..καλένδες το έργο λόγω έλλειψης χρηματοδότησης" λέει ο υπουργός!! (ακούστε)

Παρά τα όσα fake news έχουν κυκλοφορήσει οτι "δημοπρατείται οσονούπω η Παράκαμψη της Χαλκίδας" ο υπουργός είπε "σκληρές αλήθειες"....

 

Απαντώντας σε ερώτηση του Μ. Χατζηγιαννάκη ο Κ. Καραμανλής είπε ότι "η Ευρωπαική Ενωση απέριψε κάθε χρηματοδότηση του έργου, λόγω προβλημάτων στις μελέτες και την σκοπιμότητα του έργου" και ότι "γίνονται προσπάθειες να προσαρμόσουν τα δεδομένα σε αυτά που ζητάνε οι Βρυξέλλες και οι Τεχνικοί Σύμβουλοι και αν αυτό επιτευχθεί και πετύχει το Υπουργείο την έγκριση της χρηματοδότησης τότε υπάρχει πιθανότητα να δημοπρατηθεί εντός του 2022"!!

Πάντως ξεκαθάρισε ότι στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων δεν υπάρχει περίπτωση να ενταχθεί...

Ακούστε τις απαντήσεις του Κ. Καραμανλή....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου