Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Τ. ΜΠΑΛΤΑΣ "Είναι ανήκουστο και ανεύθυνο, η Περιφέρεια να παρακολουθεί την εξέλιξη των αιολικών πάρκων, αμέτοχη!!" (ακούστε)

Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απραξία της Περιφέρειας απέναντι στην τεράστια απειλή από τις στρατηγικές επενδύσεις, απευθύνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας, για την Πέμπτη 15 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στο Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Η άρνηση του Περιφερειάρχη Στ.Ελλάδας, Φάνη Σπανού και του αντιπ.Περιβάλλοντος, Ηλία Κυρμανίδη στο περιφερειακό συμβούλιο της Παρασκευής 9/4, σχετικά με τη νομική υπεράσπιση του μισού νησιού, απέναντι στις ορέξεις των επενδυτών, με το πρόσχημα ότι θα συναντήσει κάποια στιγμή τον υπουργό, δείχνουν τις προθέσεις τους, παρά τα ψηφίσματα και τα λόγια μέχρι τώρα.

Οι προθεσμίες τρέχουν, ειδικά η πρώτη γραμμή υπεράσπισης είναι το ΣΤΕ μέχρι τις 11/5. Έχει χαθεί κρίσιμος χρόνος από την αρχή της γνωστοποίησης της απειλής χωρίς καμία κίνηση και χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η περιφέρεια δεν έχει μπει καν στο κόπο να αιτηθεί το φάκελο με τα στοιχεία για την υπόθεση.

«Θα πρέπει όλοι να είναι καθαροί στις προθέσεις τους. Ή με τους πολίτες της Εύβοιας ή με τους επενδυτές. Είναι ανήκουστο και ανεύθυνο, η Περιφέρεια να παρακολουθεί την εξέλιξη των αιολικών πάρκων, αμέτοχη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας, Τάσος Μπαλτάς, ο οποίος μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

«Θα πρέπει και η Περιφέρεια να αναλάβει το βάρος των ευθυνών που της αναλογεί».

Ακούστε τον 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου