ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

ΔΗΜ. ΚΑΡΒΕΛΗΣ "Μηνυτήρια αναφορά κατα του Δήμου για τις παράνομες εργασίες Στυρών και Αμαρυνθίων" (ακούστε)


Με ...ελεγχόμενες για την νομιμότητα τους ενέργειες ο Δήμος "καταστρατηγεί το ρυμοτομικό προκαλώντας σοβαρούς κινδύνους στους διερχόμενους οδηγούς-πολίτες"!!


Ο Δημ. Καρβέλης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μάνο Παπαμακάριο για τις "παρανομίες" της Τεχνικής υπηρεσίας και τις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής και ανακοίνωσε οτι "ο πελάτης του θα υποβάλει μυνητήρια αναφορά στην Εισαγγελία.!

Ακούστε τι είπε... 


δειτε την παρανομια του εργου


οι κόκκινες γραμμές ειναι τα ακρα του δρόμου σύμφωνα με το σχέδιο πόλης!!
Το με κίτρινο περίγραμμα είναι η οδός Αμαρυνθίων πού βγαίνει μέχρι την μέση της Στυρών, ενώ θα επρεπε να σταματάει πλέον μετά την επάνω κόκκινη γραμμή!!
Εκεί είναι που έχει ρίξει "παράνομα" τσιμέντο ο εργολάβος αλλά με εντολή της υπηρεσίας!

Δείτε την περιοχή χωρίς σημειώσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου