ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Χατζηδάκης: Πιστοποίηση λογιστών και δικηγόρων για την έκδοση συντάξεων - Γ. ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ "Δυσκολίες στην εφαρμογή" (ακούστε)

"Θα προχωρήσουμε με νομοθετική διάταξη σε πιστοποίηση δικηγόρων και λογιστών, έτσι ώστε να βοηθούν και αυτοί στην έκδοση των προσωρινών και των κύριων συντάξεων " εξήγγειλε ο Υπουργός!


Δυσκολίες στην εφαρμογή του μέτρου εντοπίζει ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Γ. Κοτρογιάννης με τα σημερινά δεδομένα που υπάρχουν στον τεχνολογικό εξοπλισμό του ΕΦΚΑ!

Ακούστε τι είπε μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου