Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

B. ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ "Μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα πνιγούν στα έξοδα, όταν ανοίξει η αγορά και πάλι!" (ακούστε)


Απογοήτευση και απόγνωση προκαλούν τα ημίμετρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχείρησεων, που βλέπουν μπροστά τους μόνο αδιέξοδο και όχι φως στο τούνελ.


Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, Βούλα Αγιοστρατίτη μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, και χαρακτήρισε κοροϊδία την επιστρεπτέα, την ώρα που υποχρεώσεις συσσωρεύονται και οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα πνιγούν στα έξοδα, όταν ανοίξει η αγορά και πάλι.

"Πίσω απο τα κλειστά καταστήματα, τα προβλήματα είναι μεγάλα και πλέον το θέμα είναι βιοποριστικό για τους επιχειρηματίες και τις οικογένειές τους", τόνισε η κ.Αγιοστρατίτη, ενώ επισήμανε το παράλογο της απόφασης των αρμόδιων υπουργείων, να κρατούν κλειστά τα μικρά μαγαζιά, αλλά να επιτρέπουν την πώληση βιομηχανικών ειδών στις λαϊκές αγορές, όπου δεν τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

"Παραμένουν ανοιχτά τα θέματα των επιταγών, αλλά και των κόκκινων δανείων. Τα μέτρα που λαμβάνονται δεν αποδίδουν και συγχρόνως βλέπουμε τα κρούσματα να αυξάνονται".

Ακούστε την


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου