ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Διαχείριση πανικού απο το Υπουργείο Υγείας. Δεν προχώρησε το αψυχολόγητο σχέδιο του Υπουργείου!! (ακούστε)


Γιατροί και εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Χαλκίδας καταγγέλλουν ως απαράδεκτη και επικίνδυνη την απόφαση του Υπουργείου Υγείας, να αυξήσει τις κλίνες covid απο 64 σε 94, αιφνίδια, χωρίς προειδοποίηση ή προετοιμασία, την ώρα που το Νοσοκομείο αδυνατεί απο πλευράς προσωπικού να ανταπεξέλθει.


Στην προσπάθειά του το Υπουργείο να διαχειριστεί την ασφυξία στα δημόσια Νοσοκομεία της Αττικής, προχώρησε σε μια μάλλον κίνηση πανικού, που προκάλεσε άμεσες αντιδράσεις τόσο προσωπικού όσο και ασθενών του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με την αψυχολόγητη και χωρίς σχεδιασμό απόφαση του Υπουργείου, φαίνεται πως τελικά δεν προχωρά η διακομιδή ασθενών covid στη Χαλκίδα, με παράλληλη μεταφορά ασθενών προς νοσοκομεία της Αττικής.

Ακούστε τί δήλωσαν στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου

ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ν.Ευβοίας, Νίκος Δασκαλόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, Γιάννης Αγγελάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου