ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΟΛΝΕ Φύλλο και ...φτερό αναμένεται να κάνει η ΓΔΔΕ το 2019 μετά το πόρισμα Κλαδογένη!! Ελέγχονται πολλές δαπάνες του Παπανδρέου!

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος για το 2019 από την εντεταλμένη του Υπ. Οικονομικών στον ΟΛΝΕ Σοφία Κλαδογένη.

Το πόρισμα του ελέγχου ηδη εχει αποσταλεί αρμοδίως, δηλαδή τόσο στο ΥΠ.ΟΙΚ. οσο και στην ΓΔΔΔΕ με την πρόταση "διενέργειας τακτικού δημοσιονομικού ελέγχου σε πάρα πολλές δαπάνες ως μη νόμιμες"!!

Τώρα πλέον αναμένεται η Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων να στείλει κλιμάκιο στον ΟΛΝΕ για να κάνει "φύλλο και φτερό τις δαπάνες της περιόδου Α. Παπανδρέου" οπου σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σοβαρά θέματα που μάλλον θα εμπλακεί και η δικαιοσύνη!!

Εν τω μεταξύ ο έλεγχος θα επεκταθεί και σε προηγούμενα χρόνια σύμφωνα με τις εντολές του ΥΠ.ΟΙΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου