Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021

ΟΛΝΕ Φύλλο και ...φτερό αναμένεται να κάνει η ΓΔΔΕ το 2019 μετά το πόρισμα Κλαδογένη!! Ελέγχονται πολλές δαπάνες του Παπανδρέου!

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος για το 2019 από την εντεταλμένη του Υπ. Οικονομικών στον ΟΛΝΕ Σοφία Κλαδογένη.

Το πόρισμα του ελέγχου ηδη εχει αποσταλεί αρμοδίως, δηλαδή τόσο στο ΥΠ.ΟΙΚ. οσο και στην ΓΔΔΔΕ με την πρόταση "διενέργειας τακτικού δημοσιονομικού ελέγχου σε πάρα πολλές δαπάνες ως μη νόμιμες"!!

Τώρα πλέον αναμένεται η Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων να στείλει κλιμάκιο στον ΟΛΝΕ για να κάνει "φύλλο και φτερό τις δαπάνες της περιόδου Α. Παπανδρέου" οπου σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σοβαρά θέματα που μάλλον θα εμπλακεί και η δικαιοσύνη!!

Εν τω μεταξύ ο έλεγχος θα επεκταθεί και σε προηγούμενα χρόνια σύμφωνα με τις εντολές του ΥΠ.ΟΙΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου