ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Μέρες δόξας και νύχτες ποτοαπαγόρευσης......


Σε λίγο οι υπόγειες μπαρμπουτιέρες, τα παράνομα καζίνο και τα κορωνοπάρτυ θα γίνουν θεσμός.

του Γ. Παπουτσάνη

Διότι ποιο είναι το πρόστιμο το οποίο (αν κατάλαβα καλά από τους "αλβανικής καταγωγής" ...επιχειρηματίες της Λιοσίων) πληρώνει ο "αυτοφωράκιας" - ο frontman ρε παιδί μου, που εμφανίζεται ως διοργανωτής; Δύο, τρία, πέντε χιλιάρικα;
Και πόσα βγάζει σε μια βραδιά η επιχείρηση μόνο από τα ποτά, έξω οι τραγουδιάρες, οι λουλουδούδες και τα λοιπά φασίλιτι;
Βάλτε τώρα με το νου σας τις γίνεται στις "επιχειρήσεις" με τον παράνομο τζόγο...

Ξέρετε ποιο είναι το πρόστιμο που κόβουν στους πελάτες τα όργανα - αν δεν φάνε πόρτα; (Στη Λιοσίων, μου λένε μπήκαν με την πέμπτη προσπάθεια!) Ενα τρακοσαράκι - όσο, δηλαδή, ένα ποντάρισμα (και λίγα λέω) στη ρουλέτα. ΄Η ένα μπουκάλι ουίσκι στο μαγαζί που άδει ο Θέμης. Οσα πληρώνει ο παππούς δίχως μάσκα στην πλατεία.

Ετσι και συνεχίσουν με τα μεγαλοφυούς σύλληψης οριζόντια μέτρα, βλέπω να στήνουν (αν δεν έστησαν κιόλας) κανονική μηχανή τίποτα αλβανικές ή εγχώριες μάφιες και τον κύριο Μιχάλη (ένας είναι ο κύριος Μιχάλης) να ζει μέρες δόξας και νύχτες ποτοαπαγόρευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου