ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

ΚΑΝΔΗΛΙΑ ΟΔΟΣ "Ηχηρή και τεκμηριωμένη απάντηση 5.500 συμπολιτών μας στον "ψευδόμενο" Περιφερειάρχη"!! (ακούστε)


Είναι αναμενόμενες οι απόψεις που εκφράζει ο Σπανός που όπως και ο Μπακογιάννης δεν είχαν ποτέ "κανένα Οραμα" για την ανάπτυξη της Εύβοιας!!


7 χρόνια τώρα στην Εύβοια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ παρά μόνο μικροεπεμβάσεις που το μόνο πού κάνουν ειναι ΝΑ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ...ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ!! (τα εχουμε εκθέσει αναλυτικά αλωστε).

Οπως επίσης είναι γνωστό οτι Ο ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ...ΨΕΜΜΑΤΑ, αλλά και αυτή την φορά ΒΡΗΚΕ πάλι ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ!!!

Ο Σύλλογος Αιδηψίων Δήμος ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΒΗΜΑ -ΒΗΜΑ το πρόσφατο ΨΕΥΔΟΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ και αντιπαραβάλει την αλήθεια με τα ψέμματα!!

Στο ηχογραφημενο στιγμιότυπο που ακολουθεί, εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας Πολιτών «ΚΑΝΔΗΛΙΟΝ ΟΡΑΜΑ», απαντά στις επιφυλάξεις του Περιφερειάρχη και προβάλει τις θέσεις των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας.

Ακούστε το αποκαλυπτικο ντοκουμέντο.....


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου