Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

"Αδειασμα"... από την Βάκα στη Μιτζιφίρη μέσω Κατσάνου!!


Την τηλεφωνική επικοινωνία με την Δήμαρχο (χθες Τρίτη) δημοσιοποίησε ο Δντής του 5ου Γυμνασίου!!


Η Δήμαρχος , όπως επικαλείται ο κος Κατσάνος, λέει στην επιστολή του προς τους γονείς ότι: " Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου 2021, ώρα 15.15 επικοινώνησε με τη διεύθυνση του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα και μας διαβεβαίωσε ότι δεν επίκειται πια διακοπή παροχής του δικτύου ΟΤΕ λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών διότι έγινε ο σχετικός διακανονισμός.

Ως εκ τούτου σας ενημερώνω ότι θα συνεχιστεί απρόσκοπτα ή εξ αποστάσεως διοικητική λειτουργία του σχολείου μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της ιστοσελίδας.

Ευχαριστούμε δημόσια την κ. Δήμαρχο για την παρέμβασή της που συμβάλλει τα μέγιστα στην ομαλή λειτουργία της σχολικής μονάδας."

Η Δήμαρχος "αυτοπροσώπως" ενημερώνει χθές Τρίτη τον Δντή για το ότι εγινε διακανονισμός της οφειλής, διαψεύδοντας ..εμμέσως την Μιτζιφίρη που με έγγραφο της και αυτή 4 μέρες πρίν τον ενημέρωνε οτι ...έγινε διακανονισμός!!
Προφανώς αν ο διακανονισμός είχε γίνει από την περ. Παρασκευή, όπως ισχυρίζεται η Μιτζιφίρη, δεν θα περίμενε 4 μέρες η Δήμαρχος να επικοινωνήσει με τον Κατσάνο

Δείτε τι λέει και με τι τρόπο η Μιτζιφίρη στον Κατσάνο...

Καλά ξεμπερδέματα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου