ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

"Νέα καθίζηση στο δρόμο της Πλατάνας, λίγα μέτρα από την προηγούμενη"! (δείτε φωτο)Ο δρόμος Πλατάνας-Παραλίας Κύμης είναι κλειστός λόγω υποχώρησης του οδοστρώματος.

Ξανά έπεσε ο δρόμος της Πλατανας, κάποιοι έλεγαν ότι τα έργα είχαν δρομολογηθεί πριν την διαμαρτυρία-κλεισιμο για το δρόμο.

Είμαστε άλλη μια φορά τυχεροι που δεν είχαμε κάποιο ατύχημα....
Άντε να τελειώνουμε με τα lockdown να κλείσει μια και καλή ο δρόμος......

Το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο απ ' ότι φαίνεται, χρειάζεται οπωσδήποτε γεωλογική μελέτη και όχι απλά ένα ακόμη μπάζωμα τς στιγμής, ο τόπος πλέον σαπίζει, η θάλασσα έχει διαβρώσει τα πάντα κάτω από το δρόμο. 

Λυπάμαι που το λέω αλλά μόνο με φόρο αίματος θα γίνει επιτέλους κάτι σοβαρό....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου