Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

ΧΡ. ΠΑΓΩΝΗΣ "Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα, οταν καταγγέλεται ..φαγοπότι δημοσίου χρήματος και ..μίζες"!! (ακούστε)


Ερώτημα πρός την Δήμαρχο για τις καταγγελίες Μιτζιφίρη-Δεμερτζή θα καταθέσει ο Παγώνης!!


Τον ασκό του ..."Αιόλου" αναμένεται να ανοίξει η αποκάλυψη των πρακτικών-επιστολών που αντάλαξαν η Πρόεδρος της Β' Βάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων Ελ. Μιτζιφίρη και ο Αντιπρόεδρος Δ. Δεμερτζής.

Η Μιτζιφίρη αναφέρει οτι:"Οι Δ/ντες-ντριες που έχουν "πρόβλημα" κι έρχονται σε εσάς είναι αυτοί που τους "χάλασα" την σούπα, να μιλήσουμε και στην 'λαϊκή'. Είναι αυτοί που εισέπρατταν από καφέ μίζες για να αφήνουν ανοιχτές τις πόρτες των σχολείων τους για να μην αγοράζουν από τα κυλικεία των σχολείων αλλά από τα εκτός αυτών, μη υπολογίζοντας την ασφάλεια και την ακεραιότητα των μαθητών τους. Είναι αυτοί που έκοβαν τιμολόγια χιλιάδων ευρώ σε εταιρείες με τουριστικά λεωφορεία, "φεύγοντας"​ χρήματα από τη ΣΕΔΕ, ενώ στην πραγματικότητα τις εκδρομές τις κάλυπταν οικονομικά οι ίδιοι οι μαθητές. Είναι αυτοί που πρώην υπάλληλοι και όχι μόνο, τους ζητούσαν να κάνουν αναλήψεις από τους λογαριασμούς των σχολείων τους​ και να τα δίνουν χωρίς κανένα στοιχείο κι έτσι φαίνονται κάποιοι ακόμη και με χιλιάδες ευρώ στα " χέρια" τους-αέρα-. 

Το γεγονός σχολίασε μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο και στο ΡΑΔΙΟ1 ο πρώην Δήμαρχος Χρ. Παγώνης , ο οποίος θα καταθέσει ερώτημα στη Δ΄μαρχο ζητώντας ...εξηγήσεις!!

Ακούστε τον ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου