Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Που το πάει ο.."Καλαματιανός" με το Νησί των Ονείρων; Τι κρύβεται από πίσω;

"Υποπτη" χαρακτηρίζεται η πρόταση της Δημοτικής Αρχής Ερετρίας "να παραχωρήσει το Νησί των Ονείρων στην ΕΤΑΔ για ...εκμετάλευση!!"

 

Χωρίς καμμία αιτιολογική εισήγηση (sic!) ο Δήμαρχος εισάγει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο και ζητά την έγκριση του "Μνημονίου Συνεργασίας" που εχει κοινοποιήσει στους Δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι θα ζητήσουν την αναβολή του θέματος!!

"Τι κρύβεται από πίσω" προσπαθούν να ..ανακαλύψουν οι ...εμπλεκόμενοι μετά την ξαφνική και αψυχολόγητη πρόταση του Δημητρόπουλου, με την οποία "εκχωρεί την ιδιοκτησια του Δήμου στην ΕΤΑΔ για αξιοποίηση και το  50% των εσόδων από το ενοίκιο συν 10.000/ετος ως έξοδα διαχείρησης", αντί ο Δήμος ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΕΠΑΝΔΥΤΗ.

Ηδη η παράταξη του Ν. Γουρνή έχει δημοσιοποιήσει τις απόψεις της "περί αναβολής του θέματος.

Δείτε το εγγραφο που "δηλώνει" τον τρόπο που ο Δήμαρχος ζητά από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να εισάγει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο, χωρίς καμία αιτιολογική εισήγηση....

 

 
ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΟΥΡΝΗ


"Με μεγάλη μας απογοήτευση είδαμε στην πρόσκληση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη στις 31/03/2021 τελευταίο στην σειρά, την λήψη απόφασης περί έγκρισης μνημονίου συνεργασίας, μεταξύ του Δήμου Ερετρίας και της ΕΤΑΔ που αφορά την αξιοποίηση του ακινήτου "πεζονήσι",χωρίς να να έχουμε λάβει μέχρι στιγμής καμία εισήγηση και καμία ενημέρωση.
Όπως όλοι γνωρίζετε, η αξιοποίηση του νησιού των ονείρων, είναι ένα θέμα που πονάει πολύ τον τόπο μας και θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με μεγαλύτερη ευαισθησία και σοβαρότητα, ενημερώνοντας όλες τις δημοτικές παρατάξεις, τοπικό Συμβούλιο, τους Συλλόγους, τις επιτροπές και την τοπική κοινωνία πλήρως .
Θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η απόσυρση (αναβολή) του θέματος για συζήτηση την προσεχή Τετάρτη και να ενταχθεί σε επόμενη συνεδρίαση ως μονοθεματικό και αφού ενημερωθούν πλήρως όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.
Θεωρούμε δε απαραίτητη την παρουσία εκπροσώπων της ΕΤΑΔ ΑΕ για πλήρη ενημέρωση του θέματος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου