Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

ΣΚΑΝΔΑΛΟ "Κρατούν ανοικτά τα ειδικά σχολεία"! Πέθανε ο Γιάννης Νταβέλης... (ακούστε)


Οι εκκλήσεις όλων των εργαζομένων στο χώρο της ειδικής αγωγής αλλά και αυτές των γονέων των παιδιών που φοιτούν σε αυτή συνεχίζουν να πέφτουν στο κενό. 

Ζητούν την αναστολή των σχολικών μονάδων τους, ειδικά σε περιοχές που είναι στο βαθύ κόκκινο, ωστόσο το Υπουργείο "σφυρίζει αδιάφορα".


Την ίδια ώρα, δυστυχώς η μαύρη λίστα των θανάτων απο κορωνοϊό μεγαλώνει. Την προηγούμενη εβδομάδα κατέληξε μαθητής των ΕΕΕΕΚ Πειραιά, ενώ σήμερα έφυγε απο τη ζωή, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, Γιάννης Νταβέλης, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Την Τρίτη το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Εύβοιας, απο τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής, το Σύλλογο Δασκάλων - Νηπιαγωγών Χαλκίδας και την ΕΛΜΕ.

Για εμπαιγμό απο τα αρμόδια Υπουργεία, και στο θέμα του κατά προτεραιότητα εμβολιασμού των εκπαιδευτικών, έκαναν λόγο μιλώντας στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ, Χαρά Νίκα και η Διευθύντρια του Ειδικού Νηπιαγωγείου Χαλκίδας, Ζαχαρένια Καραθανάση.

Ακούστε τί είπαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου