ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ "Ο αδερφός του Αντιπεριφερειάρχη Αντ. Κελαιδίτης νοσηλεύεται με κορονοιό!!"

Μετά το νοσοκομείο Χαλκίδας, μεταφέρθηκε ...εσπευσμένα στο Λαικό στην Αθήνα!

 

Μετά τα αλλεπάληλα κρούσματα κορονοιού σε εργαζόμενους στις μονάδες κρέατος και τα σφαγεία, αναμενόμενο ηταν ο ιός να χτυπήσει και την πόρτα των γραφείων των επιχειρήσεων αφού σχεδόν καθημερινά υπάρχουν καταγγελίες εργαζομένων οτι δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας.

Ο Αντ. Κελαιδίτης αισθάνθηκε αδιαθεσία, εκανε το μοριακό τέστ που βγήκε θετικό και εισήχθη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας οπου και νοσηλεύτηκε ενα 24ωρο.

Οταν ομως επαθε υποτροπή, εντοπίστηκε υγρο στους πνεύμονες (αναμενόμενη αντίδραση) και μεταφέρθηκε στο Λαικό Νοσοκομείο Αθηνών οπου νοσηλεύεται στην κλινική covid, παρακολουθείται από πνευμονολόγους και παίρνει την σχετική αγωγή!

Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία...

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου