Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021

ΧΑΡΑ ΝΙΚΑ "Η Μιτζιφίρη να αποδείξει τις καταγγελίες που έκανε, αλλιώς είναι η ...ώρα της Δημάρχου!!" (ακούστε)


Οι έγγραφες καταγγελίες της Ελ. Μιτζιφίρη "για μιζαδόρους Δντές και κλέφτες του Δημοσίου χρήματος" ανοίγουν τους Ασκούς του Αιόλου τόσο στο Δήμο οσο και στα όργανα της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης!


Η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χαρά Νίκα μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για τα όσα καταγγέλει η Μιτζιφίρη και καλεί την ίδια οσο και την Δήμαρχο να πάρουν θέση και να παραπέμψουν την υπόθεση στον Εισαγγελέα , έστω και τώρα!

Εξηγήσεις ζητά και ο προιστάμενος της Β'Βάθμιας κος Δούνας για να επιληφθεί του θέματος αρμοδίως, εάν τα όσα υποστηρίζει η Μιτζιφίρη "είναι πραγματικά γεγονότα η αποκυήματα φαντασίας"!

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά λέει για το θέμα αλλά και για "τον βίο και την ..πολιτεία" της Μιτζιφίρη ως προέδρου της επιτροπής....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου