ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

ΧΑΡΑ ΝΙΚΑ "Η Μιτζιφίρη να αποδείξει τις καταγγελίες που έκανε, αλλιώς είναι η ...ώρα της Δημάρχου!!" (ακούστε)


Οι έγγραφες καταγγελίες της Ελ. Μιτζιφίρη "για μιζαδόρους Δντές και κλέφτες του Δημοσίου χρήματος" ανοίγουν τους Ασκούς του Αιόλου τόσο στο Δήμο οσο και στα όργανα της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης!


Η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χαρά Νίκα μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για τα όσα καταγγέλει η Μιτζιφίρη και καλεί την ίδια οσο και την Δήμαρχο να πάρουν θέση και να παραπέμψουν την υπόθεση στον Εισαγγελέα , έστω και τώρα!

Εξηγήσεις ζητά και ο προιστάμενος της Β'Βάθμιας κος Δούνας για να επιληφθεί του θέματος αρμοδίως, εάν τα όσα υποστηρίζει η Μιτζιφίρη "είναι πραγματικά γεγονότα η αποκυήματα φαντασίας"!

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά λέει για το θέμα αλλά και για "τον βίο και την ..πολιτεία" της Μιτζιφίρη ως προέδρου της επιτροπής....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου