ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

ΔΗΜ. ΚΟΥΤΟΥΛΗΣ "Ασυδοσία μέχρις ...παρεξηγήσεως από την Πρόεδρο της Βθμιας Σχολικής Επιτροπής!!" Σιγή ..ιχθύος από την Βάκα...(ακούστε)

Μονόδρομος η προσφυγή στο ΣΕΕΔΔ!
Σημεία και τέρατα καταγγέλει το μέλος της Επιτροπής για κακοδιαχείριση, απ' ευθείας αναθέσεις και τεράστιο οικονομικό ..άνοιγμα που πλησιάζει το 1 εκατ. ευρώ!!


Αποκαλυπτικός ήταν ο Δημ. Κουτουλής στις δηλώσεις που έκανε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο, που προχώρησε ένα βήμα πιό πέρα από τα οσα είχε αναφέρει ο Αντιπρόεδρος της επιτροπής Δ. Δεμερτζής!

Ομως από την πλευρά της Δημάρχου Ελ. Βάκα "..σιγή ιχθύος"! Λέτε η Δήμαρχος να ..φοβάται την Μιτζιφίρη; Και εάν ναί, γιατί;

Ακούστε τα όσα λέει ο Δημ. Κουτουλής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου