ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

20χρονος καταγγέλλει εργαζόμενο του Δήμου Χαλκίδας για σεξουαλική παρενόχληση!! (ακούστε)


Βρισκόταν στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο εν ώρα εργασίας, απέναντι απο την αστυνομία, μέρα μεσημέρι!

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη το μεσημέρι, και ο νεαρός (ο οποίος είναι εγγονός του γνωστού Χαλκιδέου, Τάκη Δημητρακόπουλου) άμεσα μετέβη στο Δημαρχείο, όπου κατήγγειλε τον εργαζόμενο στη Δήμαρχο, Έλενα Βάκα.

Όπως ενημέρωσε η ίδια τους συγγενείς του 20χρονου διέταξε κατεπείγουσα ΕΔΕ, για να εξακριβωθούν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη, ενώ ο νεαρός θα καταγγείλει το περιστατικό και στην αστυνομία τις επόμενες ημέρες.

Ο παππούς του 20χρονου, Τάκης Δημητρακόπουλος μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου για το περιστατικό και τόνισε πως δεν θα το αφήσουν έτσι, αφού θα ακολουθήσουν την δικαστική οδό.

Ακούστε τον


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου