Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Γ. ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ "Πρέπει το κράτος να βελτιώσει τις υποδομές του, για να γίνεται η δουλειά"!! (ακούστε)


Πολλά ειναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες στην "επικοινωνία" τους με το κράτος!!


Η πανδημία έχει αναδείξει μια ..."άλλη πανδημία" που από αυήν πάσχουν οι οργανισμοί του κράτους και κυρίως η εφορία και το ΙΚΑ με απαρχειωμένα ηλεκτρονικά συστήματα που δυσκολεύουν την λειτουργικοτητά τους και την εργασία των λογοστών!

Σε αυτά τα προβλήματα που αμεσα πρέπει να λυθούν αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Γιάννης Κοτρογιάννης, μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μάνο Παπαμακάριο.

Ακούστε τι λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου