ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Το Πολεμικό Μουσείο τιμά την Επανάσταση του ’21 «βγαίνοντας» στην κοινωνία με πρωτότυπες δράσεις


Την προμετωπίδα των εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 ετών από το ξέσπασμα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, φιλοδοξεί να αποτελέσει το Πολεμικό Μουσείο, με μία σειρά δράσεων κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους.

Εκθέσεις, πρωτότυπες δράσεις, φωτογράφιση παραδοσιακών στολών, δημιουργία επιτραπέζιων παιχνιδιών για παιδιά και άλλες εκδηλώσεις που εντάσσονται συνεχώς στο πρόγραμμα του μουσείου έχουν στόχο το ίδιο το Πολεμικό Μουσείο να βγει στην κοινωνία, όπως δηλώνει στο CNN Greece ο πρόεδρος Αναστάσιος Λιάσκος:


«Το Πολεμικό Mουσείο μέσα από τα κειμήλιά του αποτυπώνει την αγωνιστική διαδρομή όλων των προγόνων μας προκειμένου να απολαμβάνουμε εμείς όλα τα αγαθά της ευημερίας, της ελευθερίας και της δημοκρατίας. 

Στόχος μας είναι, εν μέσω πανδημίας, να βγάλουμε το Πολεμικό Μουσείο ‘έξω’ από το μουσείο, να το βγάλουμε στην κοινωνία».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου