Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ "Βρώμικη πόλη η Χαλκίδα!!" Πολίτες καταγγέλουν και στέλνουν φωτογραφίες.. (ακούστε και δείτε φωτο)


Εγκαταλελειμμένο απο τον Δήμο Χαλκιδέων παραμένει το δασάκι κάτω απο την υψηλή γέφυρα, με σκουπίδια, σπασμένα κλαδιά, ενώ και ο μοναδικός ποδηλατόδρομος της πόλης, είναι αφημένος στη φθορά του χρόνου.


Μετά την ανάδειξη της κατάστασης του Ποδηλατοδρόμου απο το Ράδιο 1, συνεργεία του Δήμου προέβησαν στον καθαρισμό του, αλλα μόνο για μια φορά, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για την αποκατάσταση των φθορών, όπως δήλωσε στην Ναντίν Γρηγορίου, ο κάτοικος της περιοχής, Γιώργος Δημητράκης.

Όπως αναφέρει και σε ανάρτησή του, που συνοδεύει με φωτογραφίες απο το δασάκι:

"Ο δρόμος που περνάει κάτω από την υψηλή γέφυρα έχει στα δεξιά του ένα όμορφο δασάκι που καταλήγει στη θάλασσα. Όλη αυτή η περιοχή, η οποία είναι ευτυχία που την έχουμε δίπλα στην πόλη μας με τον παραλιακό της δρόμο που τον χρησιμοποιούν πολλοί ασκούμενοι, είναι παντελώς παρατημένη από πλευράς Δήμου. 
Δεν έχω δει ούτε μία φορά ένα συνεργείο του Δήμου να περνάει για καθαριότητα ή εργασίες καλλωπισμού και ανάδειξης. Τα δρομάκια που τέμνουν το δασάκι είναι μέσα στα σκουπίδια κι επικίνδυνα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, με μεγάλα κομμάτια σπασμένων γυαλιών. 
Θα μπορούσε το μέρος με μερικά τσιμεντένια ή ξύλινα τραπεζοκαθίσματα (μικρό το κόστος) να ήταν όαση για πικ νικ και δραστηριότητες οικογενειακές ή μη. 
Η Χαλκίδα μας δεν ζητά πολλά, ζητά ουσιώδεις και σοβαρές ενέργεις, ζητά ενδιαφέρον και μελλοντικά σχέδια με φαντασία. Αντ' αυτού εισπράττει χλιαρά, ρηχά, ανούσια και γεροντικά στην σκέψη και πράξη έργα. 
Κι αυτό φαίνεται στην εικόνα της πόλης μας! Κανένας δήμαρχος μέχρι τώρα δεν ήταν και είναι αντάξιος της πόλης μας! Ακόμα τον ψάχνουμε..."

Ακούστε τον


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ......















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου