Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Τ. ΜΠΑΛΤΑΣ "Όποιος δεν προβεί σε συγκεκριμένες κινήσεις, απλά κοροϊδεύει τους δημότες του" (ακούστε)

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για Δήμους και Περιφέρεια αναφορικά με τις αντιδράσεις τους, στην επικείμενη επέλαση των ανεμογεννητριών στην Εύβοια.

Η προσφυγή στο ΣτΕ αποτελεί πολιτική κίνηση, που πρέπει να γίνει, ώστε να κάνει σαφή την αντίθεση των τοπικών φορέων στα νέα αιολικά πάρκα, προς πάσα κατεύθυνση. Από κει και πέρα ο δρόμος είναι μακρύς και οφείλουν η τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση να είναι σε ετοιμότητα, για τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνουν σε πολιτικό και νομικό επίπεδο.

«Οτιδήποτε άλλο, είναι απλά για εσωτερική κατανάλωση. Όποιος δεν προβεί σε συγκεκριμένες κινήσεις, όπως προσφυγή στο ΣτΕ, αφού διεκδικήσει τους φακέλους των εταιρειών που έχουν αιτηθεί άδειες για ΑΠΕ στην Εύβοια και αρκεστεί σε ψηφίσματα, απλά κοροϊδεύει τους δημότες του», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας, Τάσος Μπαλτάς, μιλώντας στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

Ο κ.Μπαλτάς σχολίασε την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, που αφορούσε στο θέμα των ανεμογεννητριών, καθώς και το θολό τοπίο που εξακολουθεί και υπάρχει σχετικά με τις προθέσεις και τον σχεδιασμό των Δήμων και της Περιφέρειας κατά της επιβάρυνσης του νομού μας με έναν νέο μεγάλο αριθμό ανεμογεννητριών.

Ακούστε τον
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου