Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021

ΤΖ. ΓΚΟΓΚΟΥ "Επιμένει στη ..λίστα του πονηρού ραντεβού του Δεκέμβρη ο Ψαθάς"!! Ποιοί θα κάτσουν στο .."τραπέζι"... (ακούστε)


Κεκλεισμένων των ...θυρών αποφάσισε ο Ψαθάς παρά τα όσα είχε δηλώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και με συγκεκριμένη λίστα!!

Η Τζοβάνα Γκόγκου αποκάλυψε τι ακριβώς συζητήθηκε στην κρίσιμη Οικονομική Επιτροπή για την διαγωνιστική διαδικασία των 5 έργων της Θάλειας!!

Οι υπόλοιποι σύμβουλοι του Ψαθά έχουν ..."μαύρα μεσάνυχτα" και μάλλον θα μείνουν ..."εκτός νυμφώνος"!!

Ακούστε την αποκαλυπτική κουβέντα στο ΡΑΔΙΟ1 με τον Μάνο Παπαμακάριο...


Η λίστα του .."Ψαθά"!!

Επειδή ο Δήμαρχος κρατάει ..κρυφή την λίστα των εργοληπτικών εταιρειών , όπως είχαμε αποκαλύψει και για το .."πονηρό" ραντεβού του Δεκέμβρη, η λίστα του Δημάρχου είναι η εξής και είναι η ίδιοι...

Οι εταιρείες ειναι:
 
SEC (συμφερόντων Πασσά)
AIR KAM (συμφερόντων Καμαριώτη)
ΚΟΡΟΖΗΣ ΑΝΤ.
ΑΛΑΜΑΝΟΣ ΓΙΑΝ.
ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ (συμφερόντων Ποθητάκη)
ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ (μπαλαντέρ*)
ΚΑΔΜΟΣ
ΕΛΚΥΣΤΗΣ
και ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗΣ

8 η 9 εταιρείες για 5 έργα!!! 

Οταν μοιραστούν τα ...προσκλητήρια και πρίν ανοίξουν οι φάκελοι των προσφορών ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ για να αποδείξουμε οτι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΚΠΤΏΣΕΩΝ!!

Εις το επανιδείν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου