ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

ΣΤ. ΚΑΝΔΥΛΗΣ "Βαδίζουμε στο ..άγνωστο με τα shelf-tests"! Πολλά τα προβλήματα....


Πώς θα δηλώνονται τα κρούσματα από τους πολίτες που αυτο-διαγιγνώσκονται σε ειδική ψηφιακή πλατφόρμα;


Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι τα self test για τον κορωνοϊό θα είναι δωρεάν. Οι φαρμακοποιοί ζητούν μια ελάχιστη συμμετοχή από τους πολίτες και παράλληλα προβάλλουν υγειονομικές ανησυχίες. Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης ανακοίνωσε τη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας, στην οποίαν, όσοι πολίτες αυτο-διαγιγνώσκονται ως κρούσματα, θα είναι σε θέση να δηλώνουν ότι βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Ο φαρμακοποιός Στ. Κανδύλης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μάνο Παπαμακάριο για τα προβλήματα που δημιουργούνται και τις δυσλειτουργίες του εγχειρήματος...

Ακούστε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου