CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021

ΤΖ. ΔΑΡΙΒΕΡΗ "Πεταμένα λεφτά απο τον ΔΟΑΠΠΕΧ σε ένα ακατάλληλο και άχρηστο γήπεδο" (ακούστε)

Πετάει λεφτά ο ΔΟΑΠΠΕΧ στην ανακατασκευή του Γηπέδου «Μουστάκα Τζιώτη», σε έναν χώρο που είναι χαρακτηρισμένος για σχολική στέγη.Δεν είναι τυχαίο που οι προηγούμενες δημοτικές αρχές είχαν εγκαταλείψει το χώρο ως ακατάλληλο για οποιαδήποτε εργασία και κτιριακή εγκατάσταση.

Ωστόσο ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2020 τις παρεμβάσεις στα πλαίσια αξιοποίησης και αναβάθμισης ανενεργών αθλητικών χώρων, ανακατασκευής του Γηπέδου Ποδοσφαίρου «Μουστάκα – Τζιώτη» και μάλιστα τις συνεχίζει, ανενόχλητος.

Οι εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΟΑΠΠΕΧ (από την έναρξη τους) περιλαμβάνουν:

εγκατάσταση δικτύου άρδευσης,

διαμόρφωση χωμάτινης υποδομής για επίστρωση με φυσικό χλοοτάπητα

και επισκευή ή αποκατάσταση της περίφραξης,

καθώς και εργασίες για την ανακαίνιση των κτιριακών υποδομών (αποδυτήρια, χώροι υγιεινής κλπ).

Το θέμα σχολιάστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν σε μια αποστροφή του λόγου της η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, ανάφερε πως ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος για σχολική στέγη. Η αντίδραση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ήταν άμεση.

Η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ιωάννα Δαριβέρη κατέθεσε σχετικά ερωτήματα προς την Πρόεδρο, που αφορούν στις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για την εκτέλεση του έργου.

Από ότι φαίνεται η ανακατασκευή του χώρου ξεκίνησε χωρίς απόφαση του ΔΣ, με απευθείας ανάθεση του έργου, χωρίς πρώτα τον αποχαρακτηρισμό του, αλλά ούτε και με τις απαιτούμενες άδειες, να έχουν εκδοθεί.

«Εννοείται πως είμαστε υπέρ σημαντικών έργων που θα λύσουν τα προβλήματα του τόπου μας στο χώρο του αθλητισμού, όμως οφείλουμε σε κάθε απόφαση που λαμβάνουμε να τηρούμε τις ορθές και νόμιμες διαδικασίες, δίνοντας το σωστό παράδειγμα ως εκπρόσωποι των συμπολιτών μας», δήλωσε η Ιωάννα Δαριβέρη, μιλώντας στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

Μάλιστα επισήμανε το θέμα που προκύπτει με την απουσία των απαιτούμενων αδειών. Το Γήπεδο δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διεξαγωγή αγώνων και σε ενδεχόμενο τραυματισμό αθλητή, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε ένα παράνομο Γήπεδο;

Ακούστε την 

 

 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.... 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου