ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ "Αποτυχία των μέτρων που έχει λάβει ως τώρα η κυβέρνηση"!! (ακούστε)


Την απογοήτευσή του εκφράζει ο γιατρός, πρώην Υπουργός, Κώστας Μαρκόπουλος απο την έλλειψη στρατηγικής στη διαχείριση της πανδημίας, που επιδεικνύει η κυβέρνηση. 

Παρουσιάζει χαρακτηριστικά πανικού στις αποφάσεις της, οι οποίες αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς σχεδόν καθημερινά, ενώ και η επιτροπή λοιμωξιολόγων φέρει τη δική της ευθύνη για το παρατεταμένο, χωρίς αποτέλεσμα, lockdown.

Ο Κ.Μαρκόπουλος μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου για την καταστάση στο ΕΣΥ και την αποτυχία των μέτρων που έχει λάβει ως τώρα η κυβέρνηση στη διαχείριση της κρίσης με τον covid, αλλά και το μεγάλο πλήγμα στην οικονομία, που αναγκάζει σε επίσπευση του ανοίγματος της αγοράς.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου