ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Κλέφτες ..."ανοίγουν" τα κλειστά μαγαζιά εστίασης!!! Τι καταγγέλλει ο σύλλογος....


Μάστιγα τείνουν να γίνουν οι διαρρήξεις και οι κλοπές σε κλειστά καταστήματα εστίασης στην πόλη της Χαλκίδας τον τελευταίο καιρό.

Οι δράστες στις περισσότερες περιπτώσεις και μη βλέποντας χρήματα στα ταμεία, αρπάζουν ότι βρίσκουν, από ηχητικά μηχανήματα μεγάλης αξίας έως φιάλες με ποτά. 

 

Ο σύλλογος καταγγέλει οτι:

 
"Σύμφωνα με καταγγελίες αρκετών συναδέλφων στο σωματείο μας, οι διαρρήκτες εκμεταλλευόμενοι την απαγόρευση κυκλοφορίας και την ελλιπή επιτήρηση των καταστημάτων μας λόγω του παρατεταμένου lockdown, έβαλαν στο στόχαστρο τα κλειστά καταστήματα χωρίς να υπολογίζουν κάμερες και κυκλώματα παρακολούθησης που υπάρχουν σε αυτά.

Υπάρχουν περιπτώσεις που οι ζημιές που κάνουν οι δράστες κατά τη διάρρηξη, είναι μεγαλύτερες από τη ‘’λεία’’ που υποθετικά θα έβρισκαν έλλειψη βεβαίως χρημάτων στα ταμεία των κλειστών καταστημάτων που έτσι κι αλλιώς είναι σπάνια αυτή την εποχή.

Το Σωματείο μας ‘’Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’ δια μέσου του Προέδρου Βασίλη Ευθυμίου, επικοινώνησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ευβοίας κ. Απόστολο Κουφό και τον Λιμενάρχη Χαλκίδας κ. Κωνσταντίνο Φλουρή, διαβιβάζοντας τα παράπονα των συναδέλφων, ώστε οι περίπολοι των αστυνομικών και των λιμενικών να έχουν τεταμένη την προσοχή τους έτσι ώστε να αποσοβούν τέτοια περιστατικά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου