Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021

Έρευνα του Επιμελητηρίου Εύβοιας για τις επιπτώσεις της Πανδημίας στις Επιχειρήσεις


Αγαπητά Μέλη του Επιμελητηρίου Εύβοιας.....

Όλοι γνωρίζουμε τις επώδυνες συνέπειες από την Πανδημία για τις επιχειρήσεις μας. Tο Επιμελητήριο μας από την πρώτη κιόλας μέρα, στέκεται δίπλα σας. Διεκδικεί και προτείνει. Σας στηρίζει καθημερινά.
Σήμερα σας καλώ να σταθείτε δίπλα μας εσείς.
Με τη συμμετοχή σας. Για τις δικές σας απόψεις. Συμπληρώνοντας το Ερωτηματολόγιο μας.
Σήμερα, όλοι μαζί, με μια φωνή.
• Να ερευνήσουμε.
• Να διαμορφώσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας.
• Να φτιάξουμε την επόμενη ημέρα των επιχειρήσεων μας.
Γιατί το Επιμελητήριο είμαστε όλοι εμείς. Γιατί το εμπιστευόμαστε και το αξιοποιούμε.

Με Εκτίμηση,
Γιάννης Γεροντίτης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Εύβοιας

κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου