ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ "Μένει οι υποσχέσεις της κυβέρνησης να γίνουν πράξη." Πολλές οι διαρρήξεις.... (ακούστε)


Έκτακτη ενίσχυση κάλυψης πρώτων υλών επανεκκίνησης ζητούν με πρόταση που κατέθεσαν, τα καταστήματα εστίασης.


Συγκεκριμένα προτείνεται ως ενίσχυση, τα ποσά να είναι αναλογικά με το προσωπικό.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης Εύβοιας, Βασίλης Ευθυμίου που μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, χαρακτήρισε την πρόταση και τα ποσά, ρεαλιστικά και εξέφρασε την άποψη ότι θα την υιοθετήσει η κυβέρνηση.

Επιπλέον, φάνηκε να υπάρχουν θετικά μηνύματα από το αρμόδιο Υπουργείο, για όσες επιχειρήσεις έμειναν εκτός 5 και 6 Επιστρεπτέας, μένει οι υποσχέσεις να γίνουν πράξη.

Ο κ.Ευθυμίου αναφέρθηκε και τις διαρρήξεις που σημειώνονται τον τελευταίο καιρό σε καταστήματα εστίασης που παραμένουν κλειστά στη Χαλκίδα, λέγοντας πως τα περιστατικά είναι τουλάχιστον 20.

Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα με την ανακοίνωση του Συλλόγου https://www.eviatoday.news/2021/03/blog-post_21.html#more

Ακούστε τονΑκολουθεί η αναλυτική πρόταση για οικονομική ενίσχυση της επανεκκίνησης της εστίασης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου