ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ "Νέος Συντονιστής ο Δημήτρης Φωκάς και Αναπληρώτρια Συντονίστρια η Βάνα Φρυγανιώτη"

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 27 Μαρτίου οι διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας εννεαμελούς συντονιστικής Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, στο οποίο συμμετέχουν πέντε γυναίκες και δύο νέα μέλη του κόμματος.


Υπενθυμίζουμε πως μετά από εκλογική διαδικασία το Σάββατο 13 Μαρτίου τα 23 Μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπή Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι (με αλφαβητική σειρά): Ακριώτης Γιώργος, Ακριώτη Θεοδώρα, Ακριώτου Μάχη, Ανέστης Νίκος, Βαρσαμάς Γιάννης, Βαρδαρός Σταμάτης, Γεροστάθης Βαγγέλης, Δραπανιώτης Γιάννης, Θαλασσινού Αλεξάνδρα, Θάνου Ρούλα, Καρατζούδης Παναγιώτης, Κολιοβέτα Δέσποινα, Λιβανίου Ζωή, Μπασινάς Στέφανος, Μπόγρης Τηλέμαχος, Παπασωτηρίου Γιάννης, Παππάς Κώστας, Πρατσόλης Τάσος, Τζαφέρος Παναγιώτης, Τζελφέ Καίτη, Φρυγανιώτη Βάνα, Φωκάς Δημήτρης και Χατζηγιαννάκης Μιλτιάδης.
 

Επίσης από εκλογικές διαδικασίες την Κυριακή 21 Μαρτίου και την Πέμπτη 25 Μαρτίου αναδείχθηκαν, Συντονιστής ο Δημήτρης Φωκάς και Αναπληρώτρια Συντονίστρια η Βάνα Φρυγανιώτη, ενώ με ομόφωνη συναινετική διαδικασία αναδείχθηκαν τα υπόλοιπα επτά μέλη της Γραμματείας τα οποία, κατ’ αλφαβητική σειρά είναι: Ακριώτη Θεοδώρα, Ακριώτου Μάχη, Θαλασσινού Αλεξάνδρα, Καρατζούδης Παναγιώτης, Παπασωτηρίου Γιάννης, Τζαφέρος Παναγιώτης, Τζελφέ Καίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου