Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ "Νέος Συντονιστής ο Δημήτρης Φωκάς και Αναπληρώτρια Συντονίστρια η Βάνα Φρυγανιώτη"

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 27 Μαρτίου οι διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας εννεαμελούς συντονιστικής Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, στο οποίο συμμετέχουν πέντε γυναίκες και δύο νέα μέλη του κόμματος.


Υπενθυμίζουμε πως μετά από εκλογική διαδικασία το Σάββατο 13 Μαρτίου τα 23 Μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπή Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι (με αλφαβητική σειρά): Ακριώτης Γιώργος, Ακριώτη Θεοδώρα, Ακριώτου Μάχη, Ανέστης Νίκος, Βαρσαμάς Γιάννης, Βαρδαρός Σταμάτης, Γεροστάθης Βαγγέλης, Δραπανιώτης Γιάννης, Θαλασσινού Αλεξάνδρα, Θάνου Ρούλα, Καρατζούδης Παναγιώτης, Κολιοβέτα Δέσποινα, Λιβανίου Ζωή, Μπασινάς Στέφανος, Μπόγρης Τηλέμαχος, Παπασωτηρίου Γιάννης, Παππάς Κώστας, Πρατσόλης Τάσος, Τζαφέρος Παναγιώτης, Τζελφέ Καίτη, Φρυγανιώτη Βάνα, Φωκάς Δημήτρης και Χατζηγιαννάκης Μιλτιάδης.
 

Επίσης από εκλογικές διαδικασίες την Κυριακή 21 Μαρτίου και την Πέμπτη 25 Μαρτίου αναδείχθηκαν, Συντονιστής ο Δημήτρης Φωκάς και Αναπληρώτρια Συντονίστρια η Βάνα Φρυγανιώτη, ενώ με ομόφωνη συναινετική διαδικασία αναδείχθηκαν τα υπόλοιπα επτά μέλη της Γραμματείας τα οποία, κατ’ αλφαβητική σειρά είναι: Ακριώτη Θεοδώρα, Ακριώτου Μάχη, Θαλασσινού Αλεξάνδρα, Καρατζούδης Παναγιώτης, Παπασωτηρίου Γιάννης, Τζαφέρος Παναγιώτης, Τζελφέ Καίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου