Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021

ΨΑΧΝΑ Αναπάντητα έμειναν τα ερωτήματα της Γκόγκου!! "Μολότωφ" από τον Κουλοχέρη κατά Ψαθά-Ραπτάκη!! (ακούστε)


Επίθεση ομαδόν από Γκόγκου και Κουλοχέρη κατά του .."παραπαίοντος" Ψαθά που πλέον δεν μπορεί να ..."καλυφθεί" και βρίσκει ..κρυψώνα στην "πλάτη" του Ραπτάκη!!


Η χαλαρή συζήτηση για τον .."μεταχρονολογημένο" προυπολογισμό που διεξήγετο μέσα σε ατμόσφαιρα αγάπης και ..φιλοφρονήσεων, μετατράπηκε σε κόλαση μετά το ερώτημα της Γκόγκου στον Δήμαρχο "για το ..καπέλο στις προσκλήσεις των έργολάβων", και για την ¨ορθή επανάληψη των προσκλήσεων"!!

Μιά αναφορά του Ψαθά στην "απουσία του Κουλοχέρη" από την επίμαχη Οικονομική Επιτροπή ήταν αρκετή για να βγάλει τον δημοτικό σύμβουλο ..εκτός εαυτού!!

Ακούστε όλα τα επίμαχα αποσπάσματα από το συμβούλιο.... 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου