ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΨΑΧΝΑ Αναπάντητα έμειναν τα ερωτήματα της Γκόγκου!! "Μολότωφ" από τον Κουλοχέρη κατά Ψαθά-Ραπτάκη!! (ακούστε)


Επίθεση ομαδόν από Γκόγκου και Κουλοχέρη κατά του .."παραπαίοντος" Ψαθά που πλέον δεν μπορεί να ..."καλυφθεί" και βρίσκει ..κρυψώνα στην "πλάτη" του Ραπτάκη!!


Η χαλαρή συζήτηση για τον .."μεταχρονολογημένο" προυπολογισμό που διεξήγετο μέσα σε ατμόσφαιρα αγάπης και ..φιλοφρονήσεων, μετατράπηκε σε κόλαση μετά το ερώτημα της Γκόγκου στον Δήμαρχο "για το ..καπέλο στις προσκλήσεις των έργολάβων", και για την ¨ορθή επανάληψη των προσκλήσεων"!!

Μιά αναφορά του Ψαθά στην "απουσία του Κουλοχέρη" από την επίμαχη Οικονομική Επιτροπή ήταν αρκετή για να βγάλει τον δημοτικό σύμβουλο ..εκτός εαυτού!!

Ακούστε όλα τα επίμαχα αποσπάσματα από το συμβούλιο.... 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου