Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Στο ΔΣ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας η Ειρήνη Αϊνδιλή, σε υψηλή θέση (ακούστε)

Τον τομέα της Ρυθμικής Γυμναστικής αναμένεται να αναλάβει η Χαλκιδέα Ολυμπιονίκης, Ειρήνη Αϊνδιλή, η οποία εξελέγη δεύτερη σε ψήφους στο νέο ΔΣ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, με πρόεδρο τον Θανάση Σταθόπουλο.Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν να αναλαμβάνει και υψηλή θέση στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η Ειρήνη Αϊνδιλή μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου για την εκλογή της, αλλά και τους στόχους που θέτει.

«Στην ουσία ξεκινάμε από την αρχή, σε μια δύσκολη περίοδο που βιώνει ο αθλητισμός. Στόχος μου πέραν των άλλων είναι η στήριξη του αθλητισμού και των σωματείων της περιφέρειας, που έχουν πληγεί πολλαπλά λόγω της πανδημίας. Στα πλάνα είναι να φέρω όσο το δυνατόν περισσότερα αθλητικά events στη Χαλκίδα προς ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού. Πρέπει να δουλέψουμε ως ομάδα, με όλα τα σωματεία, μακριά από ανταγωνισμούς.»

Αναλυτικά για το ΔΣ εκλέχτηκαν:

Κωνσταντίνος Πανταζής (50 ψήφοι), Ειρήνη Αϊνδιλή (42), Ειρήνη Μανδραβέλη (41), Αβραάμ Σαπρανίδης (40), Ελένη Τζαβάρα (38), Κωνσταντίνα Δήμα (37), Δημήτρης Τσεγκέλης (34), Γιάννης Παυλάκης (32), Ελένη Μιχοπούλου (30), Σπύρος Σκλάβος (30), Θέμις Χαρίτου (27), Σταυρούλα Κουβάτσου (26).

Το νέο Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. θα συνέλθει σε σώμα τη Δευτέρα το απόγευμα.

Ακούστε την 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου