ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Γ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ "Τα έργα αποκατάστασης έχουν σταματήσει, γιατί δεν υπάρχουν λεφτά, μας απάντησε η Περιφέρεια"!! (ακούστε)


"Επαναλαμβάνονται υποσχέσεις, την ώρα που παραμένει ανοχύρωτη η περιοχή του Ληλάντιου μπροστά στο ενδεχόμενο νέων πλημμύρων. 

Και η δικαιολογία που προτάσσουν για την καθυστέρηση των μελετών των αντιπλημμυρικών έργων, είναι η γραφειοκρατία", τόνισε η Γιωργία Μαργαρίτη, μέλος της Επιτροπής Κατοίκων του Ληλάντιου, σχολιάζοντας την τηλεδιάσκεψη με τον αντιπεριφερειάρχη, Γιώργο Κελαϊδίτη.

Η κ.Μαργαρίτη μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, εκφράζοντας τη διαπίστωση πως "Φαίνεται πως είναι κόστος για το κράτος, η προστασία της ζωής και της περιουσίας μας. Τα έργα αποκατάστασης έχουν σταματήσει, γιατί δεν υπάρχουν λεφτά, μας απάντησε η Περιφέρεια".

Η περιοχή έχει ερημώσει, η κατάσταση όταν βρέχει είναι δύσκολη για τους κατοίκους, αφού οι δρόμοι γεμίζουν νερά και λάσπες, ενώ πολλοί ακόμα αδυνατούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές στα σπίτια και τις περιουσίες τους, ανέφερε η κ.Μαργαρίτη.

Ακούστε την

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου