ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ "Αντί να τους επιτάξουν , να τους προσλάβουν μόνιμα. Αυτό έλεγε το προεκλογικό πρόγραμμα"!! (ακούστε)

Τις προεκλογικές υποσχέσεις του Μητσοτάκη θυμίζει ο Μαρκόπουλος, και σχολιάζει...."Πολυς θόρυβος για 200 γιατρούς!
4 εκ € τον χρόνο κοστίζουν αν διοριστουν μόνιμα στις πολλές εκατοντάδες κενές θέσεις του ΕΣΥ. Να τους καλέσουν αμεσα από την λίστα των επιλαχόντων των προκηρύξεων. Ολα τα άλλα είναι για να πουλάνε μαγκιά."

Και συνεχίζει:

"Hταν πάγιο σχέδιο της ΝΔ αλλά οπως όλα.. πήγαν στα σκουπίδια. Ο Κικιλιας δεν μπορεί να είναι μεταρυθμιστης διότι πολύ απλά δεν εχει συντάξει ούτε ασχοληθεί με το πρόγραμμα της υγείας προεκλογικά. . Το έκανε ο Κοντοζαμανης ο οποίος βέβαια ασχολείται με άλλα τον τελευταίο καιρό. Ανθρακες ο θησαυρός!"

 Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου