Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Και νέα "κολοτούμπα" από τους Μακογιάννη-Σπανό!!-Ανακάλυψαν την αυτεπιστασία(!) στα έργα!!!(audio)

Θα τους ζήλευαν οι καλίτεροι ακροβάτες των τσίρκο, αφού δεν έχουν τελειωμό οι "κυβιστίσεις" των δύο σε μία σειρά θεμάτων που αφορούν την Περιφέρεια Στερεάς και την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, με τελευταίο κρούσμα την τελική απόφαση για το Λύκειο της Δροσιάς!!
Μετά από 8μηνη απάθεια για την ολοκλήρωση του σχολικού συγκροτήματος και αδιαφορία αποφάσισαν (επιτέλους) να διαλύσουν την υφιστάμενη εργολαβία, κάτι που έπρεπε να εχουν κάνει από τότε, και έφτασαν στην αυτεπιστασία, με την υπόσχεση ότι τον Σεπτέμβριο θα έχει ολοκλωρωθεί το έργο(!) και θα μπούν τα παιδιά μέσα.
Αγνούν όμως την πιθανότητα προσφυφής κατά της αποφάσεως και τα όσα προβλήματα θα συναντήσουν κατά την διαδικασία διάλυσης της εργολαβίας!

Προηγουμένως ο Κ. Μπακογιάννης ειχε δεσμευτεί για δημοπρασία του υπολοίπου του έργου (150.000ευρώ), όμως στην χθεσινή οικονομική επιτροπή άλλαξε ρότα και πλέον θα "μοιράσει" σε 20ρικα τις εργασίες, προφανώς σε εργολάβους αφού η Περιφερειακή ενότητα δεν έχει προσωπικό, με πολύ υψηλότερο κόστος από το προβλεπόμενο παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο Γ. ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου