Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ν. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στο ΡΑΔΙΟ1: "Η εξουσία είναι ένα επικίνδυνο πράγμα. Πρέπει να είσαι ταπεινός." (ακούστε)

"Ο κόσμος θέλει τα άτομα που είναι στην πολιτική, να είναι αυτό που ήταν πάντα το ΠΑΣΟΚ, για να έρθουν κοντά τους" δήλωσε ο Ν. Παπανδρέου μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο.
 "Το μήνυμα είναι και από τον Ανδρέα στο παρελθόν να είμαστε κοντά στον φτωχό, τον αδύναμο, τον αγρότη. Να μην υπάρχει η αίσθηση ότι πήγαν σε κάποια γραφεία, πάνε για εξουσία. Θέλουν να υπηρετεί τις αξίες και τα πιστεύω τους. Έτσι ήταν το ΠΑΣΟΚ και γι’ αυτό έγινε μεγάλο κίνημα" σημείωσε.
"Η εξουσία είναι ένα επικίνδυνο πράγμα, είναι κάτι που το έχω υπόψη μου γιατί έχω ζήσει κοντά στην εξουσία. Πρέπει να είσαι ταπεινός και να μην αλλάζεις κοστούμι όταν πάρεις μία θέση εξουσίας", σημείωσε στη συνέχεια.

Σε σχέση με στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ ή έγιναν υπουργοί σημείωσε: «Νομίζω ότι η εξουσία είναι δέλεαρ. Αυτοί οι άνθρωποι αλλάξανε ταυτότητα και χωρίς την εξουσία δεν νομίζω να πηγαίνανε.  Δεν πήγαν ως απλοί στρατιώτες, ιδιαίτερη η περίπτωση του Τζουμάκα που η κριτική του ήταν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι νεοφιλελεύθερο. Εγώ λέω ότι η εξουσία είναι μεγάλο δέλεαρ."

Ακούστε τι είπε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου