ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: «Οφείλουμε ως πολίτες να πραγματοποιήσουμε τις πασχαλινές μας αγορές από τα τοπικά καταστήματα»

Περιήγηση στους εμπορικούς δρόμους της πόλης πραγματοποίησε την Κυριακή των Βαΐων ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. Ο Βασίλης Καθαροσπόρης συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους επισκέφθηκαν τα εμπορικά καταστήματα της Αβάντων, της Ερμού και των κάθετων δρόμων.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης μίλησε προσωπικά με τους εμπόρους και τους υπαλλήλους των καταστημάτων και τόνισε, πως είναι υποχρέωση όλων μας να προτιμήσουμε για τις πασχαλινές μας αγορές τα καταστήματα της περιοχής μας. 

«Όλες οι περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων έχουν εξαιρετικά καταστήματα. Οφείλουμε ως πολίτες να πραγματοποιήσουμε τις πασχαλινές μας αγορές από τα καταστήματα της περιοχής μας ενισχύοντας,παράλληλα την αγορά και τον τόπο μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου