Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: «Οφείλουμε ως πολίτες να πραγματοποιήσουμε τις πασχαλινές μας αγορές από τα τοπικά καταστήματα»

Περιήγηση στους εμπορικούς δρόμους της πόλης πραγματοποίησε την Κυριακή των Βαΐων ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. Ο Βασίλης Καθαροσπόρης συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους επισκέφθηκαν τα εμπορικά καταστήματα της Αβάντων, της Ερμού και των κάθετων δρόμων.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης μίλησε προσωπικά με τους εμπόρους και τους υπαλλήλους των καταστημάτων και τόνισε, πως είναι υποχρέωση όλων μας να προτιμήσουμε για τις πασχαλινές μας αγορές τα καταστήματα της περιοχής μας. 

«Όλες οι περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων έχουν εξαιρετικά καταστήματα. Οφείλουμε ως πολίτες να πραγματοποιήσουμε τις πασχαλινές μας αγορές από τα καταστήματα της περιοχής μας ενισχύοντας,παράλληλα την αγορά και τον τόπο μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου