Κυριακή 21 Απριλίου 2019

"Λύση Τώρα" από τον Β.Καθαροσπόρη. Εγκαίνια κεντρικού εκλογικού κέντρου

Πρόγραμμα 100 ημερών με άμεσες υλοποιήσιμες παρεμβάσεις για ν’ αλλάξει τροχιά ο δήμος Χαλκιδέων είναι το στοίχημα της ομάδας του υποψηφίου δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη.
Πρόκειται για μία υπόσχεση που έδωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της ομιλία του στα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού του κέντρου. Στον πεζόδρομο της οδού Αβάντων, πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τους συνεργάτες του συνδυασμού Λύση Τώρα.


Ξεκίνησε την ομιλία του απευθύνοντας το ερώτημα: "Πείτε μου πως μπορώ να σας βοηθήσω;Επαναλαμβάνω...Πώς μπορώ να σας βοηθήσω". Ένα ερώτημα, όπως είπε, που πρέπει κάθε μέρα και κάθε λεπτό να απευθύνει ο Δήμαρχος στους συμπολίτες του.
Η θέση του κινήματος που εκπροσωπεί είναι στο δρόμο μαζί με τους πολίτες και η θέση των πολιτών είναι στο δημαρχείο, όπου θα βρίσκουν πάντα την πόρτα του γραφείου του ανοιχτή.
Ο Βασίλης Καθαροσπόρης ευχαρίστησε όλους αυτούς που συμπορεύονται μαζί του σε αυτόν τον αγώνα. Να σημειωθεί ότι δίπλα του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ήταν η πρώην πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη.


Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία:

"Σε 36 ημέρες από σήμερα καλούμαστε να κάνουμε εγκαίνια στο μέλλον του Δήμου Χαλκιδέων. Καλούμαστε να αλλάξουμε το αύριο της Χαλκίδας. Ένα αύριο που παγιδεύτηκε στην απαξίωση τα τελευταία χρόνια.

Δεν είμαι εδώ ούτε για να σας πω προεκλογικά τσιτάτα, ούτε για να σας υποσχεθώ τίποτα απολύτως. Είμαι εδώ μαζί σας από την πρώτη μέρα του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ για να σας ακούσω, να μάθω, να συζητήσω και να αποφασίσετε ΕΣΕΙΣ, ποιος Δήμος, ποια πόλη, ποια γειτονιά μας αξίζει για να ζούμε.

Το πρωτόκολλο, ξέρετε επιβάλλει σε τέτοιες περιπτώσεις έναν ξύλινο λόγο, όπου ο υποψήφιος προσπαθεί να αποδείξει κάτι που δεν είναι! Αισθάνομαι, ότι δεν έχω ανάγκη να σας δείξω κάτι που δεν είμαι. Μου πρότειναν να με προλογίσουν, αλλά ο καλύτερος πρόλογος για μένα είναι τα 63 μου χρόνια στην πόλη.

Σήμερα σας καλοσωρίζουμε στο σπίτι μας. Γιατί για εμένα δεν είναι απλά ένα εκλογικό κέντρο. Είναι για τις επόμενες ημέρες το σπίτι του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. Και όλοι εμείς ανοίγουμε την πόρτα του κινήματος σε όλους τους συμπολίτες μας, που έχουν να καταθέσουν μία πρόταση.

Eίναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, που ένας δημοτικός συνδυασμός ανοίγει το σπίτι του σε πεζόδρομο. Επιλέξαμε να σας καλωσορίσουμε εδώ, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης αποφεύγοντας τους δρόμους βιτρίνας και θεάματος και επιλέγοντας να είμαστε δίπλα στους εμπόρους μας, δίπλα στους ελεύθερους επαγγελματίες, δίπλα σ εκείνους που διασχίζουν καθημερινά την Αβάντων για να πάνε στις δουλειές τους.

Έχουμε σχέδιο, έχουμε ομάδα, έχουμε όρεξη για δουλειά. Ομάδα που δουλεύει, ξέρετε καλά, πως κερδίζει. Δεν δίστασα ποτέ να δουλέψω και δεν θα διστάσω ούτε τώρα, που έχω εσάς δίπλα μου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου