Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

"ΔΑΝΕΙΟ-Μποναμάς" 950.000 ευρώ πλέον τόκων για την νέα δημοτική αρχή!!

Η αλόγιστη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ. Αννας με την .."συμπαράσταση" της Αντιπολίτευσης Στεργίου ..φεσώνουν τον Δήμο με 950χιλ και επιπλέον τους τόκους για να ισοσκελίσουν τον προυπολογισμό!!

Ενα θέμα το οποίο γνώριζαν αμα τη αναλήψει των καθηκόντων προ 5/ετίας (οπως ιχυρίζονται) και προκύπτει κυρίως από προηγούμενες δημοτικές αρχές, δεν εκαναν τίποτα για να διευθετήσουν την υπόθεση!
Και τώρα που ο Δήμος ουσιαστικά εχει μπεί σε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ με απόφαση του Παρατηρητηρίου βρήκαν την εύκολη λύση του Δανεισμού!!
Στις 3-4-2019  συνεδρίασε  η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου  να  διερεύνησε την προθυμίαςγια τη λήψη δανείου  υψους 950 χιλάδων ευρώ από 3 πιστωτικά ιδρύματα  για την ισοσκέλιση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019.
Τί λέει η απόφαση:" Η Οικονομική Επιτροπή μετά από διαλογική συζήτηση αφού έλαβε υπόψη:
1. Την εισήγηση της Προέδρου
2. Το άρθρο 72 παρ. στ’ του Ν.3852/2010.
3. Το άρθρο 43 του Ν.4325/2015
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι ΟΜΟΦΩΝΑ
Την διερεύνηση προθυμίας για τη σύναψη δανείου ύψους 950.655,27 € με αποστολή σχετικής επιστολής προς το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων και προς τα παρακάτω πιστωτικά
ιδρύματα :
1. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ.
2. ΟΜΟΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε
προκειμένου να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο τη λήψη δανείου
"

Αντε και σε ...καλή μεριά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου