Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019

Κώστας Μαρκόπουλος: Οι 10 πληγές του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια.(ανακοινωση τυπου)

Η αποχώρηση μιας Κυβέρνησης, από την εξουσία μοιραία προκαλεί σκέψης ανασκόπησης και σύγκρισης.

Η αλήθεια είναι, ότι ο Αλέξης Τσίπρας σε πολύ λίγο χρόνο αποχωρεί από το Μαξίμου και οι 4 βουλευτές της Εύβοιας από τα έδρανα (μικρή πιθανότητα να διασωθεί ένας..). Δεν γνωρίζω αν οι ίδιοι έχουν την δύναμη της αυτοκριτική, η αν τολμήσουν να περιγράψουν τα πεπραγμένα τους. Η αλήθεια είναι και τραγική και απογοητευτική.
Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφήνει πίσω της, Νομό ρημαγμένο. Αδυνατώ, να βρω ένα έργο με σφραγίδα τους και προκαλώ να με διορθώσουν…
Η διακυβέρνηση Σύριζα, αφήνει για την Εύβοια 10 πληγές που υποβαθμίζουν την ζωή των πολιτών και υπονομεύουν την ανάπτυξη.
 Οι 10 πληγές του ΣΥΡΙΖΑ είναι.
  1. Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, (το παρέλαβαν έτοιμο με όλο τον εξοπλισμό και 4 χρόνια μετά δεν έχουμε δρόμο πρόσβασης, δεν έχουμε Νέο οργανισμό, δεν έχουμε χρονοδιάγραμμα μετάβασης, δεν έχουμε προκηρύξεις θέσεων).
  2. Παράκαμψη Χαλκίδας, ( παρέλαβαν έτοιμη και προϋπολογισμένη, ενταγμένη στα Ευρωπαϊκά δίκτυα και δεν την ενέταξαν στα μεγάλα έργα).
  3. Παράκαμψη Βασιλικού, ( παρέλαβαν πλήρες έργο και απλά το εγκατέλειψαν).
  4. Παράκαμψη Αμαρύνθου, ( παρέλαβαν πλήρες έργο και απλά το εγκατέλειψαν).
  5. Λιμάνι Χαλκίδας, (κανένα μεγάλο έργο ούτε καν προοπτική ούτε χρονοδιάγραμμα. Μόνο λόγια και αμφίβολης αξίας σχέδια επί χάρτου).
  6. ΤΕΙ Ψαχνών, (δια της αναβάθμισης σε ΑΕΙ το μίκρυναν 80%, και το τριχοτόμησαν, η Στερεά είναι η μόνη που δεν έχει δικό της ΑΕΙ).
  7. ΛΑΡΚΟ, (την παρέλαβαν με λίγα χρέη αλλά σε οργασμό παραγωγής. Την κατάντησαν, σε τριπλασιασμό χρεών, με ταμειακό πρόβλημα, και στα πρόθυρα λουκέτου. Υπάρχουν ποινικές ευθύνες διοικήσεων ).
  8. Ιδιοκτησιακό Δασικό, (μετέτρεψαν με νόμο χιλιάδες ιδιωτικές εκτάσεις με συμβόλαια σε δημόσιες δασικές και έστειλαν τους ιδιοκτήτες στα δικαστήρια. Προκάλεσαν πρόβλημα σε επιδοτήσεις κτηνοτρόφων και στην λειτουργία λατομείων).
  9. Κέντρο Υγείας Ιστιαίας,( παρέλαβαν άρτιο κτιριακά με προοπτική μικρού Νοσοκομείου και το μετέτρεψαν σε αποθήκη άχρηστων υλικών, γραφεία τηλεφωνικού κέντρου ΕΚΑΒ Βόρειας Ευβοίας με ελάχιστη δυνατότητα ιατρικών υπηρεσιών).
  10. Διαχείριση υδάτων, (εγκατέλειψαν το φράγμα Μεσσαπίων και το φράγμα Μανικίων που θα αλλάξει την προοπτική του νομού σε ύδρευση και παραγωγή).
Αυτές οι 10  πληγές του Σύριζα στην Εύβοια, δεν είναι τα μόνα δεινά που έχουν προκληθεί από ανικανότητα και αδιαφορία.  Μπορούν να αναφερθούν τουλάχιστον άλλα τόσα. Αναφέρομαι, σε όσα παρέλαβαν σχεδόν έτοιμα η σε λειτουργία και τα εγκατέλειψαν. Αν σ’ εαυτό, προστεθεί και η αστοχία Δημοτικών Αρχών σε ορισμένους Δήμους, τότε το αποτέλεσμα της τετραετίας. μάλλον τρομάζει όσους μπορούν να  έχουν ολοκληρωμένη εικόνα του Νομού μας.
Σε κάθε γωνιά η Εύβοια σε πληγώνει. Η απόσταση, από άλλους Νομούς σε πρόοδο και ανάπτυξη δυστυχώς μεγάλωσε και η ευθύνη της επόμενης κυβέρνησης, είναι πράγματι μεγάλη και κρίσιμη για τον Νομό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου