Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Ανθηδόνας ο Ιωάννης Τσούρτος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Καθαροσπόρη ανακοίνωσε ο Ιωάννης Τσούρτος. Ο Ιωάννης Τσούρτος εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος και υπηρετεί τα κοινά ως: Κοινοτάρχης Ανθηδόνας απο το 2011 έως και σήμερα . -Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Λουκισίων(2016-2018) -Σύμβουλος του Εκπολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Ανθηδων 1979(2008-2014) -Μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ανθηδόνας(2008-2010) Τέλος είναι ιδρυτικό μέλος της Στρογγυλής Τράπεζας Ανθηδόνας της επιτροπής για την προστασία & ανάδειξη του Αρχαίου Λιμένα Ανθηδόνας.

«Κυρίες & Κύριοι, δημότες της Κοινότητας Ανθηδόνας, με γνωρίζετε από 22 ετών όταν και μου εμπιστευτήκατε να διοικήσω για λογαριασμό σας την Κοινότητα μας. Δεν σας πρόδωσα ποτέ!!! Έδωσα την μάχη για την κοινότητα με βροχές, χιόνια, φωτιές, δικαστήρια,24 ώρες το 24ώρο. Το τηλέφωνο μου και η πόρτα μου ήταν πάντα ανοιχτά για όλες & όλους. Μαζί καταφέραμε να εκτελέσουμε μικρά και μεγάλα έργα. Ρεαλιστικά, Υπεύθυνα, πιο Έμπειρος από ποτέ θα εργαστώ για την υλοποίηση των ήδη δρομολογημένων σχεδιασμών αλλά και για Νέα μικρά και μεγάλα έργα που τα τελευταία χρόνια Αλλάζουν την Ανθηδόνα προς όφελος των δημοτών.

ΤΩΡΑ έχει έρθει η ώρα να αλλάξει η παραλία από άκρη σε άκρη... Να λειτουργήσει ως αναπτυξιακό εργαλείο και η Ανθηδόνα να εισέλθει στον τουριστικό χάρτη. Κυρίες & Κύριοι Γνωρίζοντας πράγματα και πρόσωπα ξέρω ότι ο Καθαροσπόρης είναι ο πιο εργατικός, αποτελεσματικός και έχει μάθει να ακούει τον συνομιλητή του. Ξέρω ότι ο Βασίλης έχει λόγο που ισοδυναμεί με το πιο ισχυρό συμβόλαιο... Μου είπε λοιπόν : " Γιάννη, η Ανθηδόνα θα φύγει με 1000 μπροστά". Τον εμπιστεύομαι και θα τον στηρίξω».

Ιωάννης Τσούρτος Πρόεδρος Κοινότητας Ανθηδόνας(τέως Λουκισίων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου